La Diputació de Castelló reforça la seua aposta pels grans festivals de música com a generadors d’oportunitats a la província

-La presidenta, Marta Barrachina, visita l’Arenal Sound davant l’inici del festival que se celebra a Borriana fins diumenge que ve, 6 d’agost

“Els festivals són una targeta de presentació per a la província i ens ofereixen una oportunitat única per a atraure a turistes que arriben a la província per l’oferta musical però que, segur, repetiran”, ha subratllat la presidenta

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, mostra la seua aposta per reforçar els grans festivals de música com a generadors d’oportunitats a la província. Així ho ha exposat durant la seua visita al festival Arenal Sound, que se celebra a Borriana fins diumenge que ve, 6 d’agost, i en la qual també ha participat el president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, entre altres autoritats.

“És un orgull que el president aposte per la nostra província i per esdeveniments que ajuden a impulsar Castelló com a Terra de Festivals”, ha destacat Marta Barrachina.
La presidenta, Marta Barrachina, ha explicat que “l’Arenal Sound torna a convertir a Borriana i a la província de Castelló en l’epicentre de la música i a posicionar-nos a nivell nacional”. A més, ha recordat que “des de 1995 la província de Castelló és pionera en el turisme de festivals amb la celebració del primer Festival Internacional de Benicàssim (FIB)”, un esdeveniment al qual posteriorment s’han unit altres cites ja emblemàtiques en el panorama musical com és l’Arenal Sound.

“L’experiència, l’esforç dels empresaris turístics i el compromís ferm de les administracions per impulsar aquests esdeveniments han fet que, hui dia la província de Castelló estiga més que consolidada i siga tot un referent a través de la marca Castelló, Terra de Festivals”, ha subratllat la presidenta.

Gràcies als grans festivals de música que se celebraran a la província enguany es preveu un impacte econòmic d’al voltant de 60 milions i la generació de 2.500 llocs de treball.
Mora, Anuel AA, Nicky Jam, Quevedo, Jhayco, Saiko, Ana Mena, Maleïda Nerea i Habiteu són alguns dels artistes que conformen el cartell de la present edició de l’Arenal Sound que aconseguirà que durant una setmana la música no deixe de sonar a Borriana.

Cal recordar que l’Arenal Sound, que enguany aconsegueix la seua edició número 13, és el festival més multitudinari de la província de Castelló en atraure a més de 60.000 assistents.
“Els festivals són una targeta de presentació per a la província i ens ofereixen una oportunitat única per a atraure a turistes i visitants que arriben a la província per l’oferta musical però que, segur, repetiran pels seus innombrables encants naturals, històrics i culturals”, ha subratllat la presidenta de la Diputació.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar