La Diputació de Castelló reforça el Consorci Provincial de Bombers amb 1,2 milions d’euros per a millorar la seguretat en les seues intervencions

  • La institució provincial ha consignat una línia d’1.237.000 euros per a la compra de vehicles, camions, embarcacions de rescat, màscares per a incendis forestals i altres actuacions, així com equipaments per a gimnasos
  • El diputat responsable de l’àrea, David Vicente, assegura que “l’objectiu és proveir als nostres professionals dels mitjans més eficients, sostenibles i segurs per a una prestació òptima del servei. Protegir-los és protegir la província”

 

 La Diputació de Castelló avança en el seu compromís de renovar i ampliar els recursos del Consorci Provincial de Bombers donant resposta a les necessitats dels professionals. Així ho ha comunicat el diputat responsable de l’àrea, David Vicente, qui ha assegurat que “la institució està treballant dia a dia per a dotar als bombers del consorci provincial dels millors mitjans possibles per a poder fer front a la seua labor diària”.

Tal com ha explicat el diputat, la institució provincial augmentarà el nombre d’equips de treball perquè els bombers compten amb el material adequat. Es tracta d’una sèrie d’equipaments “per a millorar el servei i la seguretat dels professionals”, ha expressat Vicente. En este sentit, el diputat ha manifestat el compromís de la primera presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, i del seu equip de govern amb el Consorci de Bombers i ha assegurat que “amb esta actuació donem resposta a les demandes dels bombers”.

“Des del primer dia estem treballant de la mà dels professionals, escoltant les seues demandes i donant resposta el més ràpid possible per a facilitar-los el seu treball”, ha ressaltat David Vicente, qui ha afegit que l’adquisició dels nous materials ha suposat una inversió d’1.237.000 euros.

Així, la Diputació dotarà als bombers del Consorci Provincial de Castelló amb una embarcació de rescat, tres vehicles lleugers tipus *SUV, maquinària per al gimnàs, màscares de protecció respiratòria reutilitzables amb filtre de gasos i partícules, fundes de transport i peces de recanvi. Estos equipaments se sumaran a l’adquisició de dos vehicles autobomba forestal pesada, “dotats de diferents elements de protecció per a garantir la seguretat dels bombers en el seu treball”, ha assegurat David Vicente.

Sens dubte, este material permetrà millorar les prestacions del servei de prevenció i extinció d’incendis i salvaments i “proveir als nostres professionals dels mitjans més eficients, sostenibles i segurs per a una prestació òptima del servei. Protegir-los és protegir la província”, ha declarat el diputat.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar