La Diputació de Castelló recolza la Epic Mediterranean MTB i promociona la província a través de l’esport

Més de 500 esportistes arribaran a Castelló entre el dijous i diumenge per a vibrar per les muntanyes de la província en una prova de quatre etapes intenses, amb uns recorreguts exigents i uns paisatges meravellosos per les muntanyes i les platges

El diputat d’Esports, Iván Sánchez, assegura que “amb la Epic Mediterranean MTB tenim una magnífica oportunitat per a promocionar la nostra terra, la segona província més muntanyenca d’Espanya”

El Pati de les Aules de la Diputació de Castelló ha acollit la presentació de la Epic Mediterranean MTB, la prova més important per etapes de bicicletes de muntanya que se celebra a la província de Castelló. Així ho ha assegurat el diputat d’Esports, Iván Sánchez, qui ha ressaltat que “estes carreres són una de les millors maneres de gaudir de la nostra preciosa i gran província”.

“Amb la Epic Mediterranean MTB tenim una magnífica oportunitat per a promocionar la nostra terra, la segona província més muntanyenca d’Espanya, perquè esta prova recorre paratges singulars de Castelló”, ha assenyalat Iván Sánchez. D’esta manera, el diputat ha incidit en què “des de la Diputació de Castelló volem un escenari d’oportunitats per als nostres 135 municipis i per a la nostra gent”.

El diputat d’Esports de la Diputació de Castelló ha ressaltat que “esta prova és un excel·lent aparador per on transita per a posar en valor tot el nostre territori, sent un excel·lent reclam turístic, cultural i social”. La presentació ha comptat amb la participació dels ciclistes Sergio Mantecón i Natalia Fischer, tots dos campions d’Espanya.

Iván Sánchez ha reconegut la labor de l’organització i ha tendit la mà de l’equip de govern, que presidix Marta Barrachina, per “continuar apostant per este esdeveniment perquè sabem que és sinònim de bona faena i d’èxit assegurat”.

Per part seua, la regidora d’Esports de Castelló, Maica Hurtado, ha ressaltat que “l’organització de grans esdeveniments esportius com la Mediterranean Epic suposen un clar revulsiu econòmic per a la nostra ciutat en forma de pernoctacions als nostres hotels, de reserves en els nostres restaurants per a gaudir de la nostra fantàstica gastronomia o de compres en els nostres comerços. I el binomi esport i turisme es convertix en un gran aliat per a Castelló”.

Unes paraules a les quals s’ha sumat l’alcaldessa d’Orpesa, Araceli de Moya, qui ha assenyalat que “la Mediterranean Epic està en línia amb l’estratègia que des de l’Ajuntament tenim plantejada per al turisme. Este esdeveniment esportiu és una ajuda per a desestacionalitzar el turisme en el municipi que al final té conseqüències també econòmiques, ja que hi ha un impacte econòmic molt important”.

En esta novena edició, la Epic Mediterranean MTB tornarà a constar de quatre etapes intenses, amb uns recorreguts exigents i uns paisatges meravellosos per les muntanyes i les platges de Castelló. Així, la competició, donarà el tret d’eixida el dijous a la Torre del Rei d’Orpesa, “en una espectacular estampa al costat de la mar Mediterrània”, ha assenyalat el diputat d’Esports.

Els corredors vorejaren la Platja de la Concha i posteriorment pujaran a les antenes d’Oropesa. La primera etapa finalitzarà a Marina d’Or, “amb una divertida i tècnica baixada fins a la línia de meta”, ha comentat Sánchez. La segona etapa, de 76 quilòmetres, tindrà el començament i el final a la ciutat de Castelló, i recorrerà diferents localitats de la província, entre les quals estan Borriol i Sant Joan de Moró. I, la tercera i quarta etapa, que tindrà punt d’eixida i arribada a meta a Orpesa, seran de 105 i 53 quilòmetres respectivament. “Quatre etapes que mesclaran, de manera especial, la pràctica esportiva amb els paisatges naturals de la nostra terra”, ha subratllat Iván Sánchez.

“Castelló és la terra perfecta per a la pràctica de bicicleta de muntanya, l’escenari perfecte per a gaudir de la bicicleta i endinsar-se en paisatges únics que embellixen la nostra província”, ha ressaltat el diputat d’Esports, qui ha continuat dient que “tenim les millors condicions tant per a entrenar, com per a gaudir d’esta terra. I així ho podran comprovar els ciclistes que recorreran la nostra província”.

Més de 500 esportistes arribaran a Castelló entre el dijous i el diumenge per a vibrar a les muntanyes de Castelló. “En la seua estada de quatre dies, esportistes vinguts de tot el món gaudiran dels atractius de la nostra província”, ha expressat el diputat d’Esports, Iván Sánchez.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar