La Diputació de Castelló recolza amb 100.000 euros a Creu Roja en la seua atenció urgent de necessitats bàsiques a persones afectades per la guerra d’Ucraïna

 

• Totes dues entitats ultimen un conveni que promou la inclusió mitjançant la cobertura de les necessitats bàsiques, urgents i puntuals per a garantir la completa inserció social

La Diputació de Castelló i Creu Roja Castelló ultimen un conveni de col·laboració dotat amb 100.000 euros pel qual l’entitat provincial es compromet a recolzar a aquesta ONG en el seu projecte d’atenció urgent de necessitats bàsiques a persones i unitats de convivència afectades pel conflicte bèl·lic d’Ucraïna per tal d’assegurar la seua inserció social.

El principal objectiu d’aquesta col·laboració, segons la vicepresidenta i responsable de Benestar Social, Patricia Puerta, “no és un altre que promoure la inclusió social mitjançant la cobertura de les necessitats bàsiques, urgents i puntuals per a garantir la completa inserció social d’unes persones que han fugit d’una guerra”. Des de la Diputació “és prioritat absoluta ajudar amb l’alimentació, vestuari, higiene, així com amb l’escolarització de xiquetes i xiquets”, ha assenyalat.

Mitjançant aquest conveni, la Diputació de Castelló subvenciona la realització de programes o activitats amb repercussió provincial implicades en ‘l’atenció urgent de necessitats bàsiques a persones vulnerables afectades per la Crisi d’Ucraïna’. Aquest projecte se centra en donar suport a famílies, persones i unitats de convivència que es troben en situació de vulnerabilitat, que compten amb escassos recursos econòmics i que es troben o es trobaran en risc d’exclusió residencial.

La vicepresidenta ha definit aquest conveni com “un acord que prioritza el benestar social de moltes persones, tant joves com majors, que han vist com se’ls ha privat la seua llibertat i els seus drets”. A més, Puerta ha subratllat la voluntat de l’equip de govern de ‘’ajudar a aquestes persones perquè puguen construir una nova vida en el millor dels contextos”

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar