La Diputació de Castelló publica les bases de les ajudes d’innovació social per entitats del tercer sector

·       El termini perquè les entitats sense ànim de lucre sol·liciten aquestes subvencions, de fins a 15.000 euros, és el 7 d’abril

Castelló, a 21 de març de 2021. La Diputació de Castelló ha publicat les bases de la convocatòria d’ajudes destinades a entitats privades sense ànim de lucre de les comarques de Castelló, que té com a finalitat cobrir fins a 15.000 euros de les despeses que les organitzacions dediquen a implementar projectes d’innovació social. Podran presenta-se sol·licituds fins al dimecres 7 d’abril.

Concretament, es podran subvencionar tallers, jornades, fòrums, fires, premis, concursos, activitats de treball en xarxa (networking) i altres activitats de motivació i foment de l’emprenedoria, accions per a la millora de l’ocupabilitat, així com programes que oferisquen alguna novetat o millora en els serveis existents o donen resposta a una necessitat no coberta o deficient en el territori.

El diputat de Promoció Econòmica i Ocupació, Pau Ferrando, ha assenyalat que amb aquestes ajudes es pretén generar de xarxes de cooperació entre els diferents agents locals i les institucions públiques i privades i impulsar el desenvolupament de les comarques de Castelló utilitzant criteris de reequilibri social, territorial i mediambiental, mitjançant la generació d’un desenvolupament sostingut i integrat.

Tota la informació sobre la convocatòria de 2021 pot consultar-se a la web del servei de Promoció Econòmica de la Diputació: https://peconomica.dipcas.es/es/subvenciones.html i a les xarxes socials @DipOportunitats (Instagram) i Oportunitats DipCas (Facebook).

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar