La Diputació de Castelló publica les bases de les ajudes d’innovació social per entitats del tercer sector

·       El termini perquè les entitats sense ànim de lucre sol·liciten aquestes subvencions, de fins a 15.000 euros, és el 7 d’abril

Castelló, a 21 de març de 2021. La Diputació de Castelló ha publicat les bases de la convocatòria d’ajudes destinades a entitats privades sense ànim de lucre de les comarques de Castelló, que té com a finalitat cobrir fins a 15.000 euros de les despeses que les organitzacions dediquen a implementar projectes d’innovació social. Podran presenta-se sol·licituds fins al dimecres 7 d’abril.

Concretament, es podran subvencionar tallers, jornades, fòrums, fires, premis, concursos, activitats de treball en xarxa (networking) i altres activitats de motivació i foment de l’emprenedoria, accions per a la millora de l’ocupabilitat, així com programes que oferisquen alguna novetat o millora en els serveis existents o donen resposta a una necessitat no coberta o deficient en el territori.

El diputat de Promoció Econòmica i Ocupació, Pau Ferrando, ha assenyalat que amb aquestes ajudes es pretén generar de xarxes de cooperació entre els diferents agents locals i les institucions públiques i privades i impulsar el desenvolupament de les comarques de Castelló utilitzant criteris de reequilibri social, territorial i mediambiental, mitjançant la generació d’un desenvolupament sostingut i integrat.

Tota la informació sobre la convocatòria de 2021 pot consultar-se a la web del servei de Promoció Econòmica de la Diputació: https://peconomica.dipcas.es/es/subvenciones.html i a les xarxes socials @DipOportunitats (Instagram) i Oportunitats DipCas (Facebook).

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Miguel Poveda encisa Vinaròs

600 persones es van rendir a la veu i la música de l’artista en una nit màgica del Festival Vinaròs Arts Escèniques Vinaròs va viure