La Diputació de Castelló premia la creativitat i la màgia dels guanyadors del concurs provincial de postals

  • Erika Stefania, Ángela Arnandis, David Marian Varasteanu i Jamal Darai guanyen la tretzena convocatòria del concurs de postals i reben de mans de la diputada de Benestar Social, Marisa Torlà, un diploma i una tauleta tàctil
  • Marisa Torlà reconeix l’esforç i el treball dels 1.700 participants en esta edició i dona les gràcies als professors dels quinze centres participants per fomentar a les aules valors fonamentals com el de la solidaritat

 

La tretzena convocatòria del concurs de postals nadalenques de la Diputació de Castelló ha tingut el seu colofó este dimecres en el saló de recepcions del Palau Provincial. La diputada de Benestar Social, Marisa Torlà ha fet lliurament dels premis als millors dissenys de postals que han correspost a Erika Stefania, del CEIP La Pineda del Grau de Castelló (categoria d’entre 1r a 3r de Primària), Ángela Arnandis, del col·legi Sant Joan Baptista de Borriana (categoria d’entre 4t a 6é de Primària), David Marian Varasteanu, del CEE Penyeta Roja (categoria de Primària dels Centres d’Educació Especial) i Jamal Darai, del CEE Penyeta Roja (categoria de Secundària dels Centres d’Educació Especial).

Els guanyadors de les quatre categories han rebut de mans de la diputada de Benestar Social un diploma i una tauleta tàctil com a reconeixement a “la creativitat d’un treball que tan bé ha quedat plasmat en les postals”. “Ens heu emocionat amb els vostres dibuixos”.

En este sentit, la diputada provincial ha destacat l’àmplia participació, així com la implicació de tots els participants, ja que s’han rebut un total de 1.700 treball de quinze centres educatius de la província, tots ells, “dibuixos de gran qualitat”, ha subratllat. Pel que ha agraït i felicitat, no sols als guanyadors, sinó als 1.700 alumnes que “han volgut aportar la seua emoció i el seu esforç a este concurs que vosaltres feu tan especial”, ha recalcat Marisa Torlà. Així mateix, ha donat les gràcies als professors dels centres per fomentar a les aules valores tan importants com “la participació i la solidaritat”.

Enguany, el certamen ha comptat amb un títol que, tal com ha subratllat la diputada de Benestar Social, “integra i abraça a este gran territori”. ‘Nadal de Nord a Sud’ ha sigut el lema triat per a esta edició, “perquè tots, amb els nostres costums, la nostra cultura, els nostres senyals d’identitat i trets dialectals, som un, som Castelló. I això és el que importa, que estiguem units, perquè quan estem junts, aconseguim el millor”, ha manifestat Marisa Torlà.

D’esta manera, la diputada ha assegurat que “este concurs ha permés als 1.700 alumnes i alumnes mostrar els seus millors sentiments d’alegria i il·lusió en unes dates caracteritzades per la unió”. I és que, tal com ha recalcat Torlà, totes les postals havien de fer al·lusió al Nadal a la província. “No hi ha res més bonic que fer del somriure dels nostres xicotets el millor regal en esta època nadalenca per a tot el nostre territori”, ha destacat.

Finalment, la diputada Marisa Torlà ha recordat que tots els treballs seleccionats s’exposaran en el Palau de la Diputació de Castelló perquè “tot aquell que vulga descobrir el talent i la creativitat dels més joves de la nostra província, el puga fer”. Així mateix, ha animat als més joves a “mai perdre el desig, la il·lusió i la màgia pel Nadal”. “Gràcies per recordar-nos que tots vam ser xiquets i tots ens emocionem cada Nadal”, ha subratllat la diputada provincial de Benestar Social.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar