La Diputació de Castelló participa en la XXII Trobada de Bandes de les comarques de l’Alcalatén i Alto Mijares

El diputat Vicente Pallarés afirma que “el compromís de la Diputació que presideix Marta Barrachina és apostar per la promoció de les nostres bandes de música perquè són part indispensable de la nostra cultura i de la nostra tradició”

La Diputació de Castelló ha participat en la XXII Trobada de Bandes de les comarques de l’Alcalatén i Alto Mijares que s’ha celebrat aquest dissabte a Les Useres.

El diputat Vicente Pallarés ha sigut testimoni d’una trobada en la qual han participat les bandes de música de Figueroles, Llucena, Villahermosa del Río, l’Alcora i Les Useres, municipi amfitrió.

“La música és molt més que una expressió artística, ja que permet transmetre i perpetuar en el temps, generació rere generació, la nostra cultura, tradicions i història. Les bandes de música formen part de la nostra essència com a poble i fomentar la seua activitat és dinamitzar el territori posant en valor una cosa tan intrínseca a la nostra cultura com és la música. Per això, el compromís de la Diputació que presideix Marta Barrachina és apostar per la promoció de les nostres bandes de música perquè són part indispensable de la nostra cultura i de la nostra tradició”, ha explicat Vicente Pallarés.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Peñíscola celebra el Viernes Santo

– Peñíscola celebra el Viernes Santo con la procesión de los pasos por la ciudad amurallada y gran participación Los vecinos y vecinas de la