La Diputació de Castelló obri el termini perquè els Ajuntaments puguen sol·licitar la celebració de les classes pràctiques de l’Escola Taurina en els seus municipis

Els ajuntaments que ho desitgen ja poden sol·licitar la realització d’esta activitat en els seus municipis. Tots ells hauran de disposar d’una plaça de bous fixa o portàtil homologada d’acord amb la normativa vigent, o un recinte habilitat a este efecte

La Diputació Provincial de Castelló ha obert el termini perquè els ajuntaments de la província puguen sol·licitar la celebració de les classes pràctiques formatives de l’Escola Taurina en els seus municipis.

Així ho ha anunciat el diputat responsable de l’Escola Taurina, David Vicente, qui ha manifestat que “d’acord amb el suport, la promoció i la defensa a les tradicions de Castelló, obrim una nova convocatòria perquè els municipis puguen sol·licitar la realització d’esta activitat als seus pobles”.

“La idea és arribar cada vegada a més municipis per a dinamitzar l’activitat de la tauromàquia i formar als nostres alumnes perquè tots ells puguen complir el seu somni de ser toreros, però també per a fomentar esta activitat entre els més joves”, ha assenyalat David Vicente.

En este sentit, el diputat de l’Escola Taurina ha ressaltat que “l’Escola Taurina és un reflex de l’afició i la tradició taurina que hi ha en els municipis de la província, i és per això que volem acostar-la a cada racó d’esta terra”.

El diputat provincial ha animat als ajuntaments dels 135 municipis de la província a col·laborar amb la Diputació per a portar als seus municipis l’art dels alumnes de l’Escola Taurina i programar en els seus actes classes pràctiques formatives, que és “on realment es formen els toreros”, ja que estes “consistixen en la lídia d’anolls en una plaça de bous”.

Tots els municipis que estiguen interessats a celebrar esta activitat en els seus municipis hauran de disposar d’una plaça de bous fixa o portàtil homologada d’acord amb la normativa vigent, o un recinte habilitat a este efecte i complir amb una sèrie de requisits.

Els interessats poden presentar les seues sol·licituds fins al dia 22 de maig de 2024 i tota la informació de la present convocatòria d’adhesió al pla formatiu de l’O.A.L Escola Taurina es pot consular en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló.

Finalment, l’aprovació del programa formatiu de classes pràctiques en els municipis de la província serà resolta pel consell plenari i es plasmarà en un conveni de col·laboració entre cadascun dels ajuntaments i este organisme.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar