La Diputació de Castelló mostra el seu suport a la XXIV Cita amb la Dansa FIB de Benicàssim

Del 3 al 17 de juliol, l’IES Violant de Casalduch acull la 16a edició del Taller d’obres mestres del segle XX. El diputat de Cultura de la institució provincial, Alejandro Clausell, convida “al públic a ser part d’esta experiència única, emmarcada per la mar i les estreles”

La Diputació Provincial de Castelló ha mostrat el seu suport a la XXIV Cita amb la Dansa FIB de Benicàssim.

El diputat de Cultura de la institució provincial, Alejandro Clausell, ha participat en la presentació de la present edició que ha tingut lloc en l’IES Violant de Casalduch de Benicàssim. El diputat provincial ha posat en valor este certamen musical que “tornarà a il·luminar, amb el seu programa de tallers i actuacions, l’avantsala al Festival Internacional de Música, FIB”. “Des de la Diputació de Castelló col·laborem un any més al costat de l’organització d’este emblemàtic esdeveniment, perquè se celebre el festival, es promocione la nostra cultura i es done a conéixer el talent dels professionals i els joves valors que cooperen en este esdeveniment”, ha manifestat Clausell.

Així doncs, del 3 al 17 de juliol, l’IES Violant de Casalduch de Benicàssim acull la 16a edició del Taller d’obres mestres del segle XX. En estos tallers de dansa, liderats per destacats professionals del món de la dansa, “els joves ballarins de diferents llocs del territori nacional, s’embarquen en un viatge d’aprenentatge i descobriment”, ha destacat el diputat.

“Els prestigiosos mestres compartixen els seus coneixements i el seu estil coreogràfic amb els joves i els garantix una experiència educativa excepcional”, ha explicat Alejandro Clausell, qui ha convidat al públic “a ser part d’esta experiència única, emmarcada per la mar i les estreles. Una oportunitat de submergir-se en esta trobada que celebra la dansa i enriquix el nostre panorama cultural”.

Cal destacar que el 17 de juliol, a les 23.00 hores, l’Amfiteatre Pepe Falomir acollirà la gala final de la Cita amb la Dansa FIB de Benicàssim, en la qual els participants del taller compartiran el seu talent al costat d’artistes internacionals de renom.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar