La Diputació de Castelló mostra el seu suport a la Copa Diputació d’escala i corda i de raspall 2024

El Pati de Les Aules de la institució provincial acull la presentació d’este esdeveniment esportiu que se celebrarà del 23 de juny al 7 de juliol a la província de Castelló i reunirà els millors esportistes de les dos modalitats

“Per a la institució provincial és molt especial treballar braç a braç juntament amb la Federació de Pilota Valenciana per a ajudar i promocionar un esport tan tradicional com la pilota valenciana, el qual forma part dels nostres senyals d’identitat”, destaca Iván Sánchez, diputat d’Esports

La Diputació Provincial de Castelló ha mostrat el seu suport a la Copa Diputació de Castelló d’escala i corda i raspall 2024. Més de trenta jugadors i jugadores es donaran cita en esta competició que es disputarà del 23 de juny al 7 de juliol en els trinquets de la província de Castelló i que enguany, com a novetat, comptarà amb dos modalitats, masculina i femenina. Les dos se celebraran conjuntament.

El Pati de Les Aules de la institució provincial ha acollit este migdia la presentació d’este esdeveniment esportiu que reunirà els valors més destacats de les dos modalitats durant les dos setmanes del torneig, com l’esforç, la constància i les ganes de competir.

El diputat d’Esports, Iván Sánchez, acompanyat pel vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana d’escala i corda, Pedro López, així com per alguns dels jugadors que participaran en el torneig, ha manifestat el suport de la Diputació de Castelló a este esdeveniment esportiu que “convertix a la província de Castelló en referent de la pilota valenciana, atraient en cada partida a multitud d’aficionats i contribuint a la seua promoció i difusió turística”, ha assenyalat el diputat.

En este sentit, Iván Sánchez ha destacat que “per a la institució provincial és molt especial treballar braç a braç juntament amb la Federació de Pilota Valenciana per a ajudar i promocionar un esport tan tradicional com la pilota valenciana, el qual forma part dels nostres senyals d’identitat”.

“Hem de cuidar les nostres tradicions i les modalitats esportives que ens diferencien de la resta de territoris d’Espanya i en esta labor, les institucions juguem un paper fonamental”, ha insistit dient el diputat d’Esports. Pel que ha mostrat el compromís de l’equip de Govern provincial que presidix Marta Barrachina per “recolzar i promoure un esport nostre, que forma part de la nostra essència”.

Un compromís ferm i real que es veu reflectit amb el suport de la institució a la Copa Diputació de Castelló d’escala i corda i raspall femení 2024’. El diputat d’Esports ha anunciat que els municipis d’Onda, Xilxes, Vila-real, Borriol, Borriana i Castelló seran els que acolliran “els partits del torneig més important de pilota valenciana que any rere any tenim la sort de poder celebrar en els trinquets del nostre territori”, ha expressat.

D’esta manera, Iván Sánchez ha enaltit “la qualitat de les instal·lacions esportives de la província de Castelló, amb uns trinquets de renom que conviden al pilotari a jugar, però també a gaudir d’un ambient càlid i familiar”. Així mateix, ha desitjat sort i ànim a tots els participants. “Doneu el millor de vosaltres en cada partida i gaudiu de l’ambient propi de cada trinquet, estic segur que este torneig serà una experiència única per a tots vosaltres”, ha rematat el responsable de l’àrea d’Esports de la Diputació de Castelló.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar