La Diputació de Castelló incorpora 28 empreses certificades amb la marca gastronòmica Castelló Ruta de Sabor

El vicepresident segon i diputat de Turisme, Andrés Martínez, destaca que “Castelló Ruta de Sabor és un distintiu que identifica i diferència a les empreses i entitats que, amb el seu treball, passió i experiència, fan de la gastronomia de la província una experiència única”

Amb les noves incorporacions, esta marca conjumina a 472 empreses i entitats de la província, per la qual cosa el vicepresident segon ha volgut expressar la seua gratitud a aquells que ja formen part del club pel seu suport i compromís

El saló de recepcions del Palau Provincial de la Diputació de Castelló ha acollit la gala de lliurament dels certificats a les noves empreses adherides a la marca gastronòmica Castelló Ruta de Sabor. Un acte que, tal com ha manifestat el vicepresident segon i diputat de Turisme, Andrés Martínez, reflecteix l’aposta ferma de la institució provincial a “posar en valor la gastronomia provincial”. Així doncs, el vicepresident segon ha destacat que “Castelló Ruta de Sabor és un distintiu que identifica i diferència a les empreses i entitats que, amb el seu treball, passió i experiència, fan de la gastronomia de la província de Castelló una experiència única”.

En esta ocasió han sigut 28 les entitats que entren a formar part d’esta marca referent de la cultura culinària mediterrània. En la seua intervenció, el diputat de Turisme ha fet un elogi dels productes d’alimentació de la província de Castelló, dels quals “sorgeix una variada gastronomia que ens ofereix una possibilitat turística que s’uneix al nostre patrimoni natural, històric i cultural”, ha assenyalat Andrés Martínez, qui ha continuat dient que “hui en dia, el turista busca excel·lent oferta gastronòmica i, a Castelló, la troba, perquè comptem amb productes, restaurants i cuiners de màxim nivell, reconeguts per les guies culinàries més prestigioses del món”.

En este sentit, el vicepresident segon de la Diputació de Castelló ha assegurat que “des de la institució provincial volem animar el consum de tots els productes de la província, que recorren les nostres comarques, des de la mar fins a la muntanya, passant per l’horta castellonenca, i donar a conéixer la varietat de la qual disposem i les diferents possibilitats culinàries que ofereixen perquè així no sols estem promocionant la nostra terra, sinó que també estem animant a la dinamització de l’economia”.

Així doncs, el diputat de Turisme ha traslladat el seu missatge de benvinguda a totes les empreses i entitats presents i els ha felicitat per contribuir amb el seu treball i dedicació a “convertir Castelló en una província referent en la gastronomia”. “Castelló Ruta de Sabor s’ha consolidat com la nostra gran plataforma per a sumar noves oportunitats a esta terra i és gràcies als vostres esforços”, ha valorat Andrés Martínez, per la qual cosa els ha animat a continuar creixent i avançant junts. Així mateix, durant el transcurs de l’acte, 44 empreses del sector turístic gastronòmic han renovat el seu certificat i a totes elles se’ls ha fet lliurament d’un diploma acreditatiu.

Les entitats adherides al desembre de 2023 són de diferents tipologies. Productors, hotelers, comerços gastronòmics i restaurants que conformen el producte turístic gastronòmic i agroturisme Castelló Ruta de Sabor.

Les noves empreses del sector turístic gastronòmic certificades són Café Kokoa (Benicarló), 964 Tasting Shop (Alcossebre), Mas de la Mezquita (Culla), Castelló Sud, Oficina de Turisme Borriana (Borriana), Ancora Gastrobar (Moncofa), Restaurant Can Bolo (Benicarló), Restaurant Casa Julen (Orpesa), Restaurant Casanova (Torreblanca), Restaurant El Ceramista (Vila-real), Restaurant el Hogar del Pescador (Benicarló), Restaurant El Trinquet (Pavías), Restaurant Ka Nostra (Sant Mateu), Restaurant Rebost de Roures (Benicàssim).

Mentre que les noves entitats agroalimentàries certificades al desembre de 2023 són Vizuecos Blanc de Noirs i Vizuecos Selection (Les Coves de Vinaromà), Intercity Development Aguacates (l’Alcora), Del terreno, Primavera, Serrana, etc (Soneja), Esencia de Espadán (Almedijar), Licora Sabores Naturales (l’Alcora), Mar Negre – Xocolates Artesans (Alcossebre), Finca La Casa de las Monedas (Torreblanca), No Name Gin – London Gin Premium (Segorbe), Panadería Argelita (Argelita), Aceite Virgen Extra Cooperativa Bejis (Bejís), Carmelitano (Benicàssim), Turrones Barberá (Atzeneta del Maestrat), Turrones Agut de Benlloch (Benlloch) i Jamones Alfredo Monfort (Todolella).

Una marca consolidada

Amb les noves incorporacions, la marca Castelló Ruta de Sabor conjumina a 472 empreses de la província, per la qual cosa el vicepresident segon ha volgut expressar la seua gratitud a aquells que ja formen part del club pel seu suport i compromís. “Hui en dia, la gastronomia és un dels sectors que més turisme atrau a la nostra terra. El que ve a Castelló no sols té l’oportunitat de degustar els millors plats, sinó també de provar els millors productes. Productes de gran qualitat que posen en valor la nostra província. Felicitats a tots i a continuar avançant i creixent junt”, ha finalitzat el vicepresident segon de la Diputació de Castelló.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar