La Diputació de Castelló impulsa la segona edició del concurs de fotografia ‘Naturalitza’t!’

  • Amb una dotació econòmica de 4.000 euros en premis, el certamen té per objectiu visibilitzar el medi natural de la província de Castelló

La Diputació Provincial de Castelló impulsa la segona edició del concurs de fotografia ‘Naturalitza’t!’. Amb aquest concurs, l’administració provincial pretén visibilitzar el medi natural de la província; una província repleta de contrastos entre la costa i l’interior, el secà i les marjals, els boscos, la plana i les muntanyes. Aspectes que pretenen posar-se en valor i donar a conéixer a través de les fotografies dels qui es presenten a la segona edició del concurs que compta amb una dotació econòmica de 4.000 euros en premis.

Així, el certamen consta d’una categoria general amb premis de 1.000 euros per al guanyador, 700 euros per al segon i 500 euros per al tercer, a més de nou accèssits de 200 euros cadascun.

Les bases del concurs, ja aprovades i publicades en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) i que es poden consultar en la web de l’administració provincial (https://www.dipcas.es/es/natural-zate-2023.html), es desenvolupen en el marc del Pla Estratègic de Subvencions de la Diputació Provincial de Castelló, per al trienni 2023-2025, en el qual es fixen per a l’Àrea Medi Ambient com a objectius estratègics promoure el gaudi i la defensa del medi ambient i de la naturalesa en harmonia amb la seua població, contribuint a la consecució d’aquests objectius mitjançant la difusió de les fotografies que permeten visibilitzar i difondre el medi natural de la província de Castelló.

Quant als requisits per a participar en la present edició, cada autor podrà presentar una sola fotografia i únicament s’admetran a concurs fotografies originals que hagen sigut realitzades a la província de Castelló i que hauran de plasmar de manera clara la flora, fauna o el paisatge característic de la província.

Els originals podran presentar-se durant els 30 dies naturals a comptar des de la publicació de la convocatòria en el BOP, bé de manera telemàtica a través de la seu electrònica, en el registre general de la Diputació o bé en les oficines d’assessorament a municipis dependents de la pròpia institució provincial.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar