La Diputació de Castelló implanta els plans d’emergència en els centres de treball

Empleats públics del Palau Provincial i Noves Dependències participen en simulacres d’evacuació coordinats pel servici de prevenció de riscos laborals

La Diputació Provincial de Castelló implanta els plans d’emergència en els centres de treball. Empleats públics del Palau Provincial i Noves Dependències han participat durant esta setmana en simulacres d’evacuació, coordinats pel personal del servici de prevenció de riscos laborals.

Com ha explicat el diputat de Recursos Humans, “este tipus d’accions contribuïxen a aconseguir uns espais de treball més segurs i preparats per a afrontar eventuals situacions d’emergència”.

Els exercicis, en els quals també ha participat el personal alié a la Diputació que es trobava present en els edificis, han consistit a simular un suposat incendi en instal·lacions de risc, implicant una evacuació total dels edificis. En el procés d’evacuació han intervingut els diferents equips d’intervenció, alarma i evacuació, tots ells treballadors públics, que prèviament han sigut formats en Prevenció i Extinció d’incendis amb la col·laboració del Consorci Provincial de Bombers.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar