La Diputació de Castelló i la UNED impulsen la creació de la ‘Càtedra Diputació de Castelló d’Igualtat i Benestar Emocional i Psicològic’

 

• Mitjançant aquest conveni es pretén fomentar la docència, la investigació, la difusió de coneixement i la innovació en l’estudi de la igualtat i el benestar psicològic i emocional de la ciutadania de la província

 

La Diputació de Castelló i la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED) han impulsat un conveni de col·laboració per a crear la ‘Càtedra Diputació de Castelló d’Igualtat i Benestar Emocional i Psicològic’, amb la finalitat de fomentar la docència, la investigació, la difusió de coneixement i la innovació en l’estudi de la igualtat i el benestar psicològic i emocional de la ciutadania de la província de Castelló per tal de millorar la seua qualitat de vida.

 

Aquest acord, impulsat a través de l’àrea d’Igualtat que dirigeix la diputada provincial Patricia Puerta, suposa un benefici per a totes dues institucions, ja que incideix en les necessitats i interessos locals, la connexió amb el territori i el coneixement científic. A més, actua com a agent dinamitzador de divulgació científica i millora dels serveis dirigits a la població de la província de Castelló.

 

D’aquesta manera, la càtedra desenvoluparà la seua missió mitjançant quatre línies d’activitat. La primera d’elles va lligada a la investigació, amb la realització de projectes d’investigació sobre aspectes psicobiològics del benestar psicològic i emocional en col·lectius vulnerables de la província. La segona línia està relacionada amb la transferència del coneixement i suport a la labor professional mitjançant l’aplicació d’intervencions basades en resultats d’investigació, com ara la realització de trobades de caràcter científic-professionals sobre la temàtica d’interés de la Càtedra o l’organització de jornades tècniques i seminaris per a promocionar el benestar psicològic i emocional.

 

La tercera activitat plantejada és la de divulgació dels continguts a professionals i ciutadans mitjançant l’elaboració de continguts formatius, guies de bones pràctiques i compartir els resultats del projecte en la web i mitjans de comunicació. Finalment, el projecte planteja la formació en igualtat especialitzada a través de cursos formatius d’extensió universitària a distància/virtuals, semipresencials i presencials. Sobre aquestes quatre línies s’impulsen el progrés sociocultural de la igualtat en el nostre territori.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar