La Diputació de Castelló dota de nous vehicles el Consorci Provincial de Bombers i reforça el seu compromís amb la seguretat dels castellonencs

La Diputació incorpora tres vehicles assignats per a unitats de comandament i ja estan adjudicats dos nous camions autobomba BFP (Bomba Forestal Pesada) i un nou furgó de risc químic destinat a servicis especials amb riscos, la inversió dels quals supera el milió d’euros

“Una de les línies estratègiques que ens hem marcat en l’equip de govern provincial que lidera la presidenta, Marta Barrachina, per a esta legislatura, és dotar als bombers del consorci dels millors mitjans possibles, i així ho estem fent”, ha indicat el diputat de l’àrea, David Vicente

La Diputació Provincial de Castelló ha dotat de nous vehicles el Consorci Provincial de Bombers i ha reforçat el seu compromís amb la seguretat dels castellonencs.

La institució provincial ha invertit per a l’adquisició d’estos vehicles un total de 137.093 euros. Una suma considerable que representa la decidida aposta de l’equip de govern que presidix Marta Barrachina per “ampliar i renovar l’actual flota de vehicles del consorci”.

Així ho ha destacat el diputat de Bombers de la Diputació, David Vicente, qui ha explicat que “es tracta de tres vehicles assignats per a unitats de comandament. Tres unitats Skoda Karoq 4×4 autonòmic, totalment equipades i llistes per a entrar en servei”.

Els tres vehicles ja estan operatius al parc de bombers del Consorci Provincial. El diputat ha manifestat que “és un pas més en el compromís de reforçar la reacció operativa i vetlar, de la mateixa manera, per la seguretat dels nostres veïns i veïnes”.

En este sentit, David Vicente ha ressaltat que “una de les línies estratègiques que ens hem marcat en l’equip de govern provincial que lidera la presidenta, Marta Barrachina, per a esta legislatura, és dotar als bombers del consorci dels millors mitjans possibles, i així ho estem fent”.

“Amb l’adquisició d’estos tres vehicles estem demostrant que estem en la senda que ens hem marcat, si bé encara queden inversions per fer per a proveir de material al servei d’extinció i prevenció d’incendis a la província”, ha comentat el diputat.

Pel que, amb l’objectiu de dotar als bombers de les millors ferramentes per a actuar davant qualsevol emergència, el diputat responsable de l’àrea ha anunciat que “al costat dels tres vehicles que s’han incorporat, ja està adjudicats, i en procés d’elaboració, dos nous camions autobomba BFP (Bomba Forestal Pesada) i un nou furgó de risc químic destinat a servicis especials amb riscos”.

La suma d’estos tres vehicles, que prompte se sumaran a la flota de vehicles del consorci, suposa una inversió de més d’un milió d’euros. “Gràcies al compromís adquirit per este equip de govern i a l’esforç continu des del primer dia al capdavant de la Diputació estem aconseguint millorar els recursos posats a la disposició dels bombers”, ha ressaltat David Vicente

“Els professionals del sector guanyaran en seguretat al mateix temps que es millora la resposta que s’oferix als ciutadans de la província”, ha conclòs el diputat de Bombers de la Diputació de Castelló.

 

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar