La Diputació de Castelló dona suport a la candidatura d’Altura per a ser capital del Turisme Rural en 2024

La presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, trasllada el suport de la institució provincial a la candidatura d’esta localitat de l’Alto Palancia com a capital del Turisme Rural, després que el municipi haja sigut seleccionat com un dels finalistes en el concurs del promotor turístic Escapada Rural

“Altura conté llocs meravellosos, com el Santuari de la Cueva Santa, la Cartoixa de Valldecrist, l’Església de San Miguel, entre altres emblemàtics punts d’interés que fan d’esta localitat, la triada perquè siga capital del Turisme Rural”, enaltix Marta Barrachina

La Diputació Provincial de Castelló ha donat suport a la candidatura d’Altura per a ser capital del Turisme Rural en 2024.

Així ho ha anunciat la presidenta Marta Barrachina, qui ha traslladat el suport de la institució provincial a la candidatura d’esta localitat del Alto Palancia com a capital del Turisme Rural, després que el municipi haja sigut seleccionat com un dels finalistes en el concurs del promotor turístic Escapada Rural.

“Altura ho té tot per a convertir-se en capital del Turisme Rural en 2024”, ha assegurat la presidenta. La màxima representant de la institució ha posat en valor “el ric patrimoni històric que ostenta Altura amb els seus espais naturals i culturals, envoltada de la meravellosa Sierra Calderona”.

“Esta localitat conté llocs meravellosos, com el Santuari de la Cueva Santa, la Cartoixa de Valldecrist, l’Església de San Miguel, entre altres emblemàtics punts d’interés, als quals cal sumar la seua gastronomia, que fan d’Altura, la triada perquè siga capital del Turisme Rural”, ha enaltit Marta Barrachina.

En este sentit, la dirigent provincial ha destacat que “la província de Castelló té un segell de qualitat i és gràcies a la diversitat cultural i al patrimoni dels nostres 135 municipis, que fan de Castelló, un territori molt atractiu per als turistes”. Així, ha ressaltat el compromís que té la Diputació de Castelló i el Patronat Provincial de Turisme, amb el turisme, tant d’interior, com de costa. “Esta Diputació està fent una aposta molt forta pels 135 municipis, amb accions de promoció de cada comarca, per a atraure turistes i generar noves oportunitats econòmiques”, ha assenyalat Marta Barrachina.

Finalment, la màxima representant de la institució ha destacat que Altura és l’única candidatura de la Comunitat Valenciana i ha animat als castellonencs a “votar per a aconseguir que Altura siga la capital del Turisme Rural en 2024, motiu per a sentir-nos més orgullosos si cap, d’esta meravellosa terra”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar