La Diputació de Castelló destaca la qualitat gastronòmica en les jornades II Tardor Gastronòmica Castelló Ruta de Sabor

El vicepresident segon i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ressalta l’èxit d’estes jornades basades en la cuina de tardor, i en la qual 19 restaurants han preparat “estupends menús”

El Restaurant Cor de Carxofa de Benicarló es fa amb el primer premi, mentre que el segon i tercer han sigut per al Restaurant San Remo d’Altura i el Restaurant l’Escudella de Vilafranca, respectivament. “L’obstinació que heu dedicat a cada plat mereix este reconeixement”, manifesta Andrés Martínez

“És un honor fer lliurament d’estos premis que reconeixen l’esforç, la constància i la dedicació dels nostres restaurants i cuiners”. Així s’ha expressat el vicepresident segon de la Diputació de Castelló i diputat de Turisme, Andrés Martínez, durant l’acte de lliurament dels premis de les jornades II Tardor Gastronòmica Castelló Ruta de Sabor.

El vicepresident segon ha destacat l’èxit d’estes jornades gastronòmiques basades en la cuina de tardor, i en la qual 19 restaurants de diversos municipis de la província, certificats per la marca de qualitat Castelló Ruta de Sabor, han preparat “estupends menús elaborats amb molta dedicació”.

“La gastronomia de Castelló és un tresor que hem de posar en valor. Els nostres productes de qualitat, l’excel·lència dels nostres xefs i el patrimoni culinari que posseïm fan de Castelló una destinació turística única”, ha ressaltat el diputat de Turisme. Així mateix, ha afegit que “des de la Diputació de Castelló treballem per a promoure la nostra cuina tradicional i atraure a visitants a la nostra província perquè puguen degustar sabors únics d’esta terra”.

Així doncs, les jornades II Tardor Gastronòmica reflectixen el compromís de la institució provincial amb la promoció de la gastronomia i l’impuls al sector culinari a la província. El diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha reconegut l’esforç de tots els restaurants que han participat en este certamen i ha felicitat els premiats. “Enhorabona als xefs i restaurants que heu rebut el reconeixement en esta cita i a tots els que heu participat”, ha assenyalat el vicepresident segon, qui ha continuat dient que “este premi demostra la qualitat i el talent dels professionals gastronòmics de la província de Castelló”.

El primer premi de les jornades ha sigut per al Restaurant Cor de Carxofa de Benicarló. El segon premi ha recaigut sobre el Restaurant San Remo d’Altura, mentre que el tercer premi ha sigut per al Restaurant l’Escudella de Vilafranca. “L’obstinació que heu dedicat a cada menú i cada plat mereix este reconeixement després de tant d’esforç”, ha manifestat Andrés Martínez.

Finalment, el vicepresident segon de la Diputació de Castelló ha reafirmat el compromís de la institució provincial de continuar secundant i promocionant la gastronomia i el sector culinari com un motor clau per al desenvolupament turístic de Castelló en qualsevol època de l’any.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar