La Diputació de Castelló destaca els valors de l’esport en la presentació de la XIV edició del Marató bp Castelló

  • El diputat d’Esports, Iván Sánchez, destaca que “el Marató bp és una de les proves de les quals hem de sentir-nos orgullosos perquè s’ha convertit en tan sols catorze anys en un referent nacional i internacional de l’atletisme”
  • Iván Sánchez mostra la seua admiració cap als atletes que el pròxim 25 de febrer recorreran gran part de la capital de la Plana. “Cadascun de vosaltres sou un exemple de superació i determinació. Sou la vida i l’ànima d’esta carrera”, assenyala

 

 “El verdader valor de l’esport no radica només en la victòria, sinó en el viatge d’autodescobriment i creixement personal que emprenem en cada entrenament i competició”. Així s’ha expressat el diputat d’Esports de la Diputació de Castelló, Iván Sánchez, tras la presentació oficial de la XIV edició del Marató bp Castelló que ha tingut lloc esta vesprada en el Teatre Raval i que compta amb el suport de la institució provincial.

Durant l’acte, que ha comptat amb una connexió telemàtica de l’atleta Martín Fiz, campió d’Europa i del món de marató, s’ha presentat el circuit de 42 quilòmetres que arrancarà en l’avinguda Vila-real i que discorrerà pels carrers de la ciutat, així com també pel districte marítim del Grau de Castelló, permetent als atletes córrer amb vista a la mar. Així mateix, s’ha presentat el circuit de la 10k FACSA Castelló, una altra prova consolidada que se celebrarà al costat de la Marató bp, i que compta amb un recorregut ràpid, pràcticament pla pels carrers de Castelló.

En la trobada també s’han desgranat les activitats que compondran la Expo-Marató el dissabte dia 24 de febrer en horari de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores. I s’ha fet un reconeixement especial a tots i cadascun dels voluntaris de l’esdeveniment per la seua incansable labor, any rere any, perquè la carrera siga tot un èxit.

Com ha expressat el diputat d’Esports de la Diputació de Castelló, “el Marató bp és una de les proves de les quals hem de sentir-nos orgullosos perquè s’ha convertit en tan sols catorze anys en un referent nacional i internacional”. De fet, la qualitat dels atletes augmenta segons transcorren les edicions. És per això que Iván Sánchez ha manifestat que “hui ens reunim per a celebrar més que una simple carrera. Hui celebrem el coratge, la dedicació i el sentiment de pertinència en esta terra que ens acull”.

En este sentit, el diputat provincial ha assenyalat que “és un honor poder ser part d’este esdeveniment esportiu que no sols ens porta a recórrer quilòmetres de racons de la nostra capital de província, sinó que ens recorda la força i la passió que definixen el nostre territori”.

“Esta marató no és només una competició, és un testimoni dels nostres valors compartits i del compromís amb l’excel·lència esportiva”, ha afegit Iván Sánchez. D’esta manera, ha agraït a tots els que han treballat “incansablement” per a fer d’esta jornada una realitat. “Vos done les gràcies de tot cor, perquè sense la vostra dedicació, esta marató no seria possible”, ha subratllat.

Sens dubte, esta cita esportiva s’ha transformat en una autèntica festa de l’atletisme, de la qual no sols gaudixen els corredors, sinó també els espectadors, ja que cada any omplin els carrers de música, color i bon ambient per a animar als valents que participen en la prova i que, sens dubte, es deixen el cos i ànima per a arribar amb bon temps a meta. “La passió de la nostra gent fa que cada esdeveniment esportiu es convertisca en una experiència inoblidable tant per als participants com per als espectadors”, ha subratllat el diputat provincial.

“En esta jornada, no sols celebrem la resistència física, sinó també la força mental i emocional. Cada corredor i corredora representa la perseverança i la resiliència. Cadascun de vosaltres sou un exemple de superació i determinació. Sou la vida i l’ànima d’esta carrera”, ha enaltit el diputat d’Esports, Iván Sánchez, qui ha mostrat la seua admiració cap a tots els esportistes que el pròxim 25 de febrer prendran el relleu d’esta fita esportiva.

El diputat ha aprofitat per a reiterar, una vegada més, el suport de la institució provincial als corredors i a l’organització del Marató bp. Així mateix ha reconegut el suport dels acompanyants, entitats i patrocinadors. “Sense la vostra presència i suport, esta marató no tindria la mateixa magnitud. Sou una part essencial del nostre èxit col·lectiu”, ha assegurat Iván Sánchez.

Finalment, el diputat d’Esports ha posat l’accent en l’impuls que es realitza des de la institució provincial a les metes i valors, just el que representa el Marató bp “on milers de corredors entrenen, s’esforcen i competixen al màxim per a aconseguir les seues metes en un recorregut de 42 i 10 quilòmetres”. “La marató de la ciutat de Castelló és un reflex d’esport en majúscules: esforç, superació, preparació, orgull, rendiment i treball”, ha finalitzat Iván Sánchez.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar