La Diputació de Castelló connecta a emprenedors i entitats en el Dia Mundial de l’Emprenedoria

La institució provincial organitza el dimarts 16 la jornada ‘Connecta i emprén a la província’ que comptarà amb la participació d’iniciatives empresarials i entitats que treballen per impulsar l’ocupació i l’emprenedoria a la província

“Des de l’àrea de Promoció Econòmica tenim com a objectiu primordial impulsar el desenvolupament de la província i crear oportunitats d’ocupació per a tots els castellonencs dels 135 municipis del nostre territori”, ha subratllat la presidenta del Govern Provincial

Amb motiu del Dia Mundial de l’Emprenedoria, la Diputació Provincial de Castelló connectarà a emprenedors i entitats. Sota el títol, ‘Connecta i emprén a la província’, la jornada que se celebrarà el dimarts 16 d’abril en el Saló de Recepcions de la Diputació, i en ella es donaran cita iniciatives empresarials i entitats que treballen per impulsar l’ocupació i l’emprenedoria a la província.

La presidenta de la institució provincial, Marta Barrachina, ha assenyalat que “des de la Diputació de Castelló estem fent una aposta molt forta per l’ocupació, la formació i l’emprenedoria per a aconseguir que les oportunitats arriben al conjunt de la província”. La dirigent provincial ha posat en valor “l’esperit emprenedor i en constant evolució” que hi ha a la província i ha afegit que “des de l’àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Castelló tenim com a objectiu primordial impulsar el desenvolupament de la província i crear oportunitats d’ocupació per a tots els castellonencs dels 135 municipis del nostre territori. I en eixe camí és molt important crear cultura emprenedora”.

Quant al desenvolupament de la jornada, començarà a les 10.30 hores amb una taula redona dedicada als emprenedors i en ella participaran les següents iniciatives: Ahorradoras, Enersoste, HackIA, Momoven, Nómadas Kids i Somnia. Com ha subratllat la presidenta de la Diputació, “són una xicoteta representació del gran teixit emprenedor que s’està creant a la província. Són moltes les persones que emprenen i s’arrisquen any a any en esta província per a sembrar noves oportunitats”.

Quant als participants, Ahorradoras naix a Vinaròs i és la major comunitat d’estalvi i compra intel·ligent en espanyol, amb més de 880.000 seguidors fidels, més de 140.000 subscriptors i present en més de 216 països.

Enersoste és una empresa especialitzada en autoconsum i energies renovables localitzada a Segorbe. El seu vaixell almirall és la generació i autoconsum renovable, però proveïx tota la cadena de valor energètica, des de l’assessorament per a millorar l’eficiència energètica d’edificis i instal·lacions fins al finançament de projectes, passant per una gestió energètica i personalitzada.

HackIA és una empresa que forma part del Grup Hack by Security, dedicada a la implementació de ferramentes d’Intel·ligència Artificial en les empreses per a millorar la productivitat en el treball.

Momoven és una plataforma de lloguer de motos entre particulars i, per part seua, Nómadas Kids va nàixer a Benicàssim i és una botiga en línia que actualment compta amb més de 100.000 seguidors en Instagram i distribuïx a tota Espanya joguets i material educatiu.

Finalment, Somnia Serveis Psicoeducatius és un projecte d’acompanyament tant per al públic infantil com per a les seues famílies, a través de servicis psicoeducatius.

Després de la taula redona dedicada a emprenedors i en la qual també es parlarà sobre les iniciatives impulsades per la institució provincial, serà el torn de les entitats i, en este cas, al costat del diputat de Promoció Econòmica, Vicente Pallarés, participaran representants de la Cambra de Comerç de Castelló, el CEEI, Espaitec, Gal Maestrat Plana Alta, Globalis, Secot i Xarxatec.

Una vegada conclosa la taula redona, tindrà lloc la conferencia ‘Resiliència: transformar l’adversitat en oportunitat’ impartida per Elena Cucala, llicenciada en Psicologia i Coach Certificada i experta en Psicologia Organitzacional Positiva.

El diputat de Promoció Econòmica, Vicente Pallarés, ha afegit que esta completa jornada, oberta al públic, forma part del treball que duu a terme la institució provincial “per oferir als que comencen les oportunitats que necessiten, i als quals ja porten recorregut amb els seus projectes empresarials, el màxim suport per a seguir avant”. “Per a la institució provincial és molt important fer costat a les entitats que promouen iniciatives que creguen riquesa i ocupació a la nostra província”, ha conclòs el diputat provincial.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar