La Diputació de Castelló celebra la renovació del conveni amb la Comissió Europea per a comptar amb l’oficina Europe Direct Castelló

  • L’oficina Europe Direct Castelló és una finestra única que actua de referència clau per a obtindre informació precisa i actualitzada sobre la Unió Europea
  • La vicepresidenta i diputada de l’Oficina de Fons Europeus, María Ángeles Pallarés, destaca “el ferm compromís de l’equip de Govern Provincial amb la promoció de la informació i participació ciutadana en assumptes europeus”

 

La Diputació Provincial de Castelló albergarà, un any més, el Centre Oficial d’informació europea, Europe Direct Castelló. Així ho ha comunicat i celebrat la vicepresidenta de la Diputació de Castelló i diputada de l’Oficina de Fons Europeus, María Ángeles Pallarés, qui ha assenyalat que “la renovació d’este conveni, entre la institució provincial i la Comissió Europea, subratlla el ferm compromís de l’equip de Govern Provincial amb la promoció de la informació i participació ciutadana en assumptes europeus”.

Per a esta província “és molt important i un luxe poder comptar amb l’oficina Europe Direct Castelló per a acostar als ciutadans i a les empreses castellonenques els recursos de la Unió Europea”, ha comentat la vicepresidenta.

L’oficina Europe Direct Castelló és una finestra única que actua de referència clau per a obtindre informació precisa i actualitzada sobre la Unió Europea, “exercix un paper fonamental en la difusió de coneixements sobre les polítiques, programes i oportunitats europees a nivell local”, ha assenyalat María Ángeles Pallarés.

En este sentit, la diputada de l’Oficina de Fons Europeus ha manifestat que “a les nostres mans està fer costat a tots aquells ajuntaments, estudiants i altres de la ciutadania interessats en els projectes europeus”. Pel que ha ressaltat que “des del Centre Europe Direct estem molt contents d’arrancar este pla de treball que inclou projectes de comunicació i informació dirigits al sector públic, empresarial, a la comunitat educativa, joventut, societat civil i a qualsevol persona que estiga interessada a construir Europa des del local”.

Des del Centre Europe Direct de la Diputació de Castelló, ha afegit María Ángeles Pallarés “ens comprometem a desenvolupar totes les accions per a facilitar la participació en les Eleccions Europees 2024”. I és que, sens dubte, un dels elements que ressalta la importància de la Unió Europea i la seua influència directa en la vida dels ciutadans són les eleccions Europees. Un esdeveniment “crucial” per a la formació de política a nivell europeu i per a l’elecció de representants que advocaran els interessos de la ciutadania en el Parlament Europeu.

Així doncs, la vicepresidenta ha anunciat que “Europe Direct estarà present en els 135 municipis de la província, en centres educatius, amb eines innovadores creades a propòsit”. L’objectiu, tal com ha ressaltat, no és un altre que “fomentar la consciència cívica i la participació activa de la ciutadania en assumptes europeus”, brindant a la comunitat de Castelló una valuosa oportunitat per a comprendre i contribuir al procés democràtic a nivell europeu.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Peñíscola celebra el Viernes Santo

– Peñíscola celebra el Viernes Santo con la procesión de los pasos por la ciudad amurallada y gran participación Los vecinos y vecinas de la