La Diputació de Castelló aposta pel motor de primer nivell amb l’Open Internacional Vintage de Sant Mateu

  • La localitat del Baix Maestrat acull este diumenge 5 de novembre la XXV edició d’esta prova d’enduro que partirà de Sant Mateu per a recórrer Cervera, Xert i La Jana
  • El diputat d’Esports, Iván Sánchez, assegura que “es tracta d’una de les competicions del motor més destacades de Castelló” i xifra l’impacte econòmic en 115.000 euros
  • El director general d’Esports, Luis Cervera, posa en valor el treball de l’organització per atraure fins a la província una de les proves de major nivell del calendari del motor

 

El pati de Les Aules de la Diputació de Castelló ha acollit la presentació de l’Open Internacional Vintage-Eco XXV Enduro de Sant Mateu 2023, una prova esportiva que recorrerà diumenge que ve 5 de novembre el nord de la província i que portarà un benefici econòmic molt important al conjunt del territori.

Així ho ha manifestat el diputat provincial d’Esports, Iván Sánchez, qui, acompanyat pel director general d’Esports, Luis Cervera, ha assegurat que “es tracta d’una de les competicions del motor més destacades del nostre territori que porta cada any un gran benefici per a la nostra província”.

Tal com ha apuntat el diputat, “la competició generarà 115.000 euros d’impacte directe este cap de setmana a la comarca del Baix Maestrat”. Un benefici clau fruit d’una prova que reuneix a Castelló als millors esportistes del motociclisme.

En este sentit, Iván Sánchez, ha posat en valor “l’aposta de la Diputació de Castelló pel turisme i l’esport com dos eixos estratègics de la seua gestió provincial”, ja que els esdeveniments esportius generen un ingrés crucial a la província. I en això és en el que ha posat l’accent el diputat, qui ha subratllat que “després de cada esdeveniment esportiu que se celebra en la nostra terra, hi ha una oportunitat de desenvolupament que dinamitza l’economia”.

“El compromís de la Diputació i de la seua primera presidenta provincial, Marta Barrachina, és continuar impulsant i treballant en la marca ‘Castelló, escenari esportiu’ que tants beneficis ha reportat al conjunt del territori”, ha assegurat. “La nostra província és el millor espai per a la pràctica d’esports, per la qual cosa hem de secundar i recolzar qualsevol activitat que organitzen els nostres clubs i associacions. I són moltes”, ha apuntat Iván Sánchez.

El diputat d’Esports ha estat acompanyat en la presentació pel director general d’Esports, Luis Cervera, qui ha posat en valor el treball de l’organització “després de tantes edicions i tan bones sensacions”. En este sentit, ha destacat “la repercussió que té esta prova que se celebra a Sant Mateu per a tot el seu entorn”, i ha assegurat que “un any més, serà tot un èxit”.

Finalment, el diputat d’Esports ha expressat la importància d’esta cita esportiva que posa el focus en la localitat de Sant Mateu. “La Federació Espanyola ha tingut huit sol·licituds de diferents moto clubs d’Espanya per a organitzar una de les quatre proves que componen el calendari. Esta circumstància reconeix el nivell de la prova i garanteix la repercussió econòmica que deixarà la competició a Sant Mateu i a la província de Castelló, ja que una gran quantitat d’aficionats es desplaçaran fins a aquesta localitat per a poder veure les evolucions dels principals pilots nacionals i estrangers”.

La prova comptarà amb un recorregut 46 quilòmetres pels termes municipals de Cervera, Xert, La Jana i Sant Mateu. “Un gran espectacle per als aficionats a l’enduro”, ha apuntat Iván Sánchez, qui ha animat a la ciutadania “a acostar-se a Sant Mateu per a gaudir d’esta emocionant cita amb el motor”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar