La Diputació de Castelló analitza al costat del Consell la situació dels consorcis de residus de la província

El diputat de Residus, Ximo Llopis, ha mantingut una reunió amb la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, i el director general de Qualitat i Educació Ambiental, Jorge Blanco

“La Diputació de Castelló treballarà de la mà de la Generalitat Valenciana perquè la col·laboració entre les administracions siga la més beneficiosa per als castellonencs”, explica Llopis

La Diputació Provincial de Castelló analitza al costat del Consell la situació dels consorcis de residus de la província. El diputat de Residus, Ximo Llopis, ha mantingut una reunió amb la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, i amb el director general de Qualitat i Educació Ambiental, Jorge Blanco, per a analitzar la col·laboració existent quant al tractament de residus de la província de Castelló es refereix.

En aquest sentit, el diputat Ximo Llopis ha afirmat que “la Diputació de Castelló treballarà de la mà de la Generalitat Valenciana perquè la col·laboració entre les administracions siga la més beneficiosa per als castellonencs”. “La disposició de la Conselleria és absoluta per a millorar i gestió dels residus”, ha indicat Llopis.

A més, el diputat ha recordat que el compromís de la primera presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, i del seu equip de govern és “millorar la qualitat del servei que es presta en el conjunt de la província”. “Treballarem i a col·laborar per a augmentar les infraestructures de tractament”, ha afegit el diputat.

Cal recordar que la Diputació Provincial de Castelló, en el seu desig de prestar el servei òptim als municipis de la província, està informant els responsables dels diferents municipis les opcions que existeixen per a tractar els seus residus.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar