La Diputació de Castelló a través del Centre Europe Direct se suma a la Setmana Europea de l’Esport 2022

 

  • Durant aquesta setmana Europe Direct promou l’esport i l’activitat física amb l’objectiu d’aconseguir una ciutadania més activa i sana

 

El Centre Oficial d’Informació europea de la Diputació de Castelló, Europe Direct Castelló, durant la Setmana Europea de l’Esport (del 23 al 30 de setembre), desenvolupa activitats amb l’objectiu de fomentar l’esport i l’activitat física, sensibilitzar a la ciutadania sobre la seua importància i aconseguir hàbits i estils de vida més saludables i actius per part de la ciutadania de la província.

Sota l’etiqueta #BeActive, el Centre ED Castelló realitza activitats destinades a tots els públics per a visibilitzar a grans esportistes de la província i que el seu testimoniatge, servisca d’ajuda per a augmentar la participació i la realització d’activitats físiques de tota mena.

Les activitats consisteixen en la realització d’una campanya audiovisual titulada ‘Per una Europa en Moviment’, una ruta pel municipi castellonenc de Canet lo Roig, en col·laboració amb l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Castelló, el dia 30 de setembre i la col·laboració amb l’Àrea d’Esports de la Diputació de Castelló, que des del 26 al 30, organitza xarrades i activitats en cinc municipis de la província: Morella, Albocàsser, Atzeneta, Montanejos i Xèrica.

Activitats per a la Setmana Europea de l’Esport a la província de Castelló

Campanya audiovisual per a xarxes socials ‘Per una Europa en Moviment’.

Aquesta campanya de divulgació que es difondrà en els comptes del centre ED Castelló des del mateix 23 de setembre, compta amb la participació de cinc joves esportistes reconeguts de la província de diferents esports: natació, Miguel Campos i Nacho Campos, golf, Carla Tejedo, proves combinades en la modalitat de pentatló i heptatló, Carmen Ramos Vellón i el jugador d’Hoquei línia Héctor Gargallo Mariner.

A més a través d’aquests continguts audiovisuals sobre l’esport es pretén promoure valors comuns com el respecte a la diversitat, qualitat de vida, companyonia i tolerància entre altres valors.

De ruta amb la Dipu’ – Canet lo Roig

Aquesta activitat de senderisme en la localitat del Baix Maestrat, d’una banda, té l’objectiu de promoure l’activitat física i d’altra banda, posar en valor el paratge natural que posseeix amb la gran quantitat d’arbres mil·lenaris des de temps passats.

Jornades en municipis de la província de Castelló amb esportistes reconeguts/as i activitats esportives en col·laboració amb l’Àrea d’Esports.

Aquestes jornades estan estructurades en una xarrada oberta i dinàmica amb esportistes de la província i posteriorment, activitats esportives destinades a les persones més joves.

La Setmana Europea de l’Esport

Aquesta iniciativa de la Comissió Europea, que es continua celebrant anualment des de 2015, té com a meta reduir la inactivitat de la ciutadania europea i adoptar un estil de vida saludable i actiu. Es tracta d’un esforç per part de la Comissió Europea a contribuir de manera significativa al benestar de la ciutadania europea.

Malgrat els seus esforços, s’ha anat reduint el nivell d’activitat física en alguns països.

Els destinataris que poden sumar-se a aquesta iniciativa són les Comunitats Autònomes, municipis, centres educatius, centres esportius, universitats i centres de treball. Poden realitzar-se a nivell comunitari sent coordinades per la Comissió, a nivell nacional, regional i local es troben coordinades pel Consell Superior d’Esports.

Es convida a tota la ciutadania a participar en la Setmana Europea de l’Esport 2022 i a conéixer les activitats que es desenvolupen per tota Espanya.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar