La Diputació avança en la millora de la CV-154 i evidència la seua aposta pel municipalisme i les zones rurals

El vicepresident Héctor Folgado visita l’actuació d’ampliació de la plataforma, millora de corbes i asfaltat d’una carretera que és fonamental per als habitants de La Serratella, Els Coves i Albocàsser

“La millora de les carreteres de la nostra província és una de les reivindicacions més demandades pels nostres alcaldes i veïns i des de la Diputació els donarem resposta”, afirma Folgado

La Diputació Provincial de Castelló avança en les obres de millora de la CV-154 al seu pas pel tram entre La Serratella, Les Coves de Vinromà i Albocàsser i evidència la seua aposta pel municipalisme i les zones rurals. Així ho ha exposat el vicepresident Héctor Folgado, qui s’ha desplaçat al tram en obres per a conéixer de primera mà l’evolució dels treballs.

“Treballem perquè l’obra acabe en els terminis previstos i es desenvolupe amb la major agilitat possible, perquè la millora de carreteres com la CV-154 és primordial per a la Diputació”, explica Folgado.

El vicepresident de la Diputació afirma que “la millora de les carreteres de la nostra província és una de les reivindicacions més demandades pels nostres alcaldes i veïns i des de l’Administració provincial els donarem resposta perquè l’aposta de la presidenta, Marta Barrachina, per ampliar les actuacions és ferma”, afirma Folgado.

“L’objectiu de la Diputació és generar noves oportunitats de futur i sumar valor a la província Castelló. I, per a això, les inversions i la millora de les carreteres per a vertebrar la província és determinant”, explica el vicepresident.

“Millores com la que s’està executant en la CV-154 en el tram entre La Serratella, Les Coves de Vinromà i Albocàsser són obres primordials perquè es tracta de vies d’accés a poblacions que, a més, estan a l’interior i mereixen si cap encara major atenció per part de la Diputació”, assevera Héctor Folgado.

A més, el vicepresident explica que els treballs que s’estan executant en la CV-154 al seu pas per La Serratella són una mostra del doble objectiu que persegueix la Diputació amb aquestes actuacions: millorar la seguretat viària de tots els castellonencs que diàriament empren aquestes carreteres, augmentant la vida útil dels trams afectats, i acostar els nostres pobles als serveis, ocupació i oportunitats, millorant la qualitat de vida dels veïns i permetent que els castellonencs puguen triar quedar-se a viure a l’interior. “Responem així a un dels eixos prioritaris d’aquest Govern Provincial com és el desenvolupament del territori rural i la lluita per consolidar població”, destaca Héctor Folgado.

Les obres van començar el passat 12 de juny i el pressupost ronda els 2 milions d’euros amb un termini d’execució de quatre mesos. L’actuació té com a objectiu la reparació dels danys produïts per la borrasca Filomena, que van afectar fonamentalment el ferm i al sistema de drenatge de la carretera. La finalització de la totalitat de les obres està prevista en la primera setmana d’octubre.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Comença el Gàmesis 2023

Durant al cap de setmana Vinaròs es convertirà en el referent del món dels videojocs amb xerrades divulgatives, tornejos, tallers i màquines recreatives Aquest matí