La 3a edició de la Primavera Gastronòmica Castelló Ruta de Sabor mostra la riquesa gastronòmica de la província

Un total de 23 restaurants i gastrobars de la província oferixen menús especials elaborats amb els millors productes de la província que podran degustar-se fins al pròxim 26 de maig

La primavera arriba a Castelló i amb ella la celebració per tercer any consecutiu de les Jornades Gastronòmiques, en les quals els restaurants i gastrobars que ostenten la marca Castelló Ruta de Sabor tornen a donar la benvinguda a l’estació, oferint una 3a edició de les jornades gastronòmiques centrades en la cuina de mercat i els productes de temporada. Des del 25 d’abril al 26 de maig, els restaurants i gastrobars que formen part de la marca de turisme mostraran la seua creativitat culinària en oferir les seues versions més fresques i delicioses dels sabors de la primavera, presentant així els seus nous menús sota el nom de Castelló Ruta de Sabor.

En esta tercera edició de les Jornades Gastronòmiques participen 23 restaurants i gastrobars de tota la província, “els quals han dissenyat uns suculents menús on és protagonista la cuina de mercat i els productes de temporada i de proximitat, procedents de productors locals associats a Castelló Ruta de Sabor”, ha indicat el vicepresident i responsable de l’àrea Turística, Andrés Martínez, qui ha subratllat que “es tracta de continuar apostant per la sostenibilitat, la cuina de temporada i els productes Km. 0”.

Tota la informació d’esta tercera edició està disponible en la pàgina web www.castellorutadesabor.es. Una vegada gaudit el menú en qualsevol dels establiments participants, el públic podrà valorar l’experiència gastronòmica a través d’un codi QR disponible en els establiments participants.

En estes jornades gastronòmiques només poden participar els Restaurants i Gastrobars que compten amb la marca Castelló Ruta de Sabor. Els restaurants i altres establiments o empreses que desitgen formar part de Castelló Ruta de Sabor poden sumar-se a la marca emplenant el formulari d’adhesió disponible en www.castellorutadesabor.es i/o posar en contacte amb el Patronat Provincial de Turisme de Castelló utilitzant l’email [email protected].

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar