Jost Jou trepitja fort amb “Valenta”

 

© Foto: Blanca Viñas

La gironina ens presenta el tercer avançament del seu primer disc

Jost Jou és una artista al complet, amb 24 anys no només compon, escriu, canta i produeix, sinó que també treballa en la part audiovisual del seu projecte musical. Graduada en Comunicació Audiovisual i Multimèdia fusiona les seves dues passions per presentar-nos “Valenta”, la seva pròxima cançó que forma part del seu primer disc “MFQM”. El que marca més el seu estil són les temàtiques de les seves cançons, molt personals i totes amb un missatge al darrere.

La Carla es mou en el món de la música des de petita, tot i fer relativament poc que ha començat a compartir les seves pròpies cançons, ella ha estudiat percussió, cant i fins i tot ha participat en una orquestra durant uns quants anys en els seus inicis.

El 16 de febrer ens presenta “Valenta”, el tercer tema que surt a la llum dins d’aquesta etapa i que estarà disponible a totes les plataformes digitals. La cançó és una barreja d’electrònica, drum and bass, que anima amb una lletra realment sentimental. Té un estil molt actual marcat pels plats de la percussió i el ritme de la composició, també cal destacar els sons de la natura, ens referim als trons i la pluja d’aquesta tempesta a la qual fa referència l’artista.

Jost Jou té entre mans el seu primer àlbum anomenat “MFQM”. Un disc que parla sobre diferents etapes personals per les quals ha passat aquests darrers anys. En aquest cas, “Valenta” parla sobre el moment en el qual una persona propera a tu, que ha estat al teu costat quan t’has sentit perduda i t’ha recordat del que ets capaç, s’intercanvia els papers amb tu i et toca recordar-li com ha de ser valenta.

Aquesta cançó està produïda per en Johnny Migliorelli, productor amb el qual Jost Jou ha treballat per fer tota la resta del disc. Tots dos han construït una relació de treball sòlida per aconseguir aquesta sonoritat distintiva que caracteritza totes les seves produccions. Porten un llarg recorregut treballant mà a mà i sabem que encara ens queda molt per escoltar

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar