José Martí proclama la importància de la transició ecològica en la VI Trobada del Sector Elèctric de Castelló

• El president de la Diputació ha assistit a la inauguració d’aquest esdeveniment que ha reunit a més de 40 estands al Palau de la festa de la capital

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha assistit a la inauguració de la sisena edició de la Trobada del Sector Elèctric de Castelló, «un esdeveniment que ajuda a generar noves oportunitats de negoci i aconseguir una major eficiència en matèria de transició ecològica a la província».

Martí, que ha assistit juntament amb el diputat provincial de Promoció Econòmica, Pau Ferrando, ha destacat la importància d’aquest sector, que ha reunit al Palau de la Festa a més de 40 expositors amb productes innovadors. També ha assenyalat que «tots hem de caminar junts per la senda del canvi energètic, desenvolupant iniciatives a les nostres comarques en matèria d’energies renovables, economia verda, estalvi energètic i, per descomptat, la millora de l’enllumenat públic’».

Aquesta sisena edició de la trobada ha programat una xarrada titulada ‘Guia de supervivència per a després dels estudis: recursos d’ocupació, emprenedoria i formació’, oferida per Alberto Pérez, tècnic de l’àrea de Formació i Ús de la Diputació de Castelló. L’han sigut alumnes d’instituts d’educació secundària.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar