José Martí i Marta Barrachina mantenen una primera reunió per a coordinar el canvi de govern de la Diputació de Castelló

L’actual president de la Diputació, José Martí, i la futura presidenta de la institució provincial, Marta Barrachina, han mantingut aquest migdia una primera presa de contacte per a coordinar el canvi de govern després del resultat de les eleccions municipals del passat 28 de maig.

 

Acompanyats per altres representants de totes dues delegacions, Martí i Barrachina han destacat la necessitat d’apostar de manera decidida per la normalitat democràtica i fer una transició consensuada en el traspàs de poders.

 

En la reunió, els actuals representants de l’equip de govern han informat de l’execució pressupostària, de l’estat actual dels projectes en marxa i d’altres projectes pendents d’execució.

 

Queda pendent per definir la data del ple d’investidura de la nova corporació, que està vinculada a la constitució dels nous ajuntaments i la seua ratificació per part de la Junta Electoral.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar