José Martí destaca el treball de les mancomunitats per mantenir viu l’esperit social i cultural en els pobles d’interior

  • El president de la Diputació de Castelló inaugura la XI Fira Espadà-Millars que es celebra a Argelita este cap de setmana

Castelló, 04.06.2022. El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha destacat hui en la inauguració de la XI Fira Espadà-Millars que es celebra a Argelita este cap de setmana el treball de les mancomunitats per mantenir viu l’espirit social i cultural en els pobles d’interior. Martí ha assenyalat que les mancomunitats «son de gran ajuda, sobretot, per als municipis més menuts, ja que vertebren els serveis i el territori. A més, cal destacar que cobreixen unes funcions que, d’una altra manera, seria difícil oferir uns serveis de qualitat als veïns i veïnes que viuen en un poble d’interior».

Martí ha volgut traslladar el fet que les mancomunitats «treballen a favor dels interessos de la ciutadania i afavorixen el treball conjunt entre xicotetes localitats». «Per això, i aprofitant este acte amb què es dona per inaugurada la XI Fira Espadà-Millars, vull felicitar a totes les mancomunitats de la província de Castelló pel seu treball i esforç en facilitar la correcció dels desequilibris territorials que tenim a les nostres comarques i afavorir el treball conjunt entre els pobles menuts», ha afegit.

La fira, a la que ha assistit també el diputat de Sostenibilitat, Ignasi Garcia, s’ha inaugurat a les 11.00 hores i, poc després, s’ha obert el refugi antiaeri en el carrer Padre Vaciero i la torre redona de la plaça de l’Església. També s’ha inaugurat l’exposició “La mancomunidad en imágenes” que es podrà visitar en l’antic quartel. Així mateix, en l’estand de la Unitat d’Igualtat MEM, també s’ha celebrat una reunió de pensadors i pensadores sobre com dur a terme els principis d’igualtat en els municipis.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar