José Martí desitja sort a la Selecció Espanyola de Perruqueria que disputarà a París el Campionat Mundial els dies 10, 11 i 12 de setembre

  • Al capdavant del combinat espanyol està el seleccionador Paco Noguera, perruquer de la Vall d’Uixó tres vegades campió del món

 

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha rebut hui en el saló de recepcions del Palau de les Aules als components de la selecció nacional que participaran en el Campionat Mundial de Perruqueria que se celebrarà a París els dies 10, 11 i 12 de setembre. Segons ha explicat el seleccionador espanyol, director general de l’Organització Nacional de Bellesa i perruquer de la Vall d’Uixó, Paco Noguera, l’objectiu de l’equip espanyol és aconseguir la victòria en aquest certamen que en 2022 compleix 75 anys. Es dona la circumstància que bona part dels integrants del combinat és de la Comunitat Valenciana.

Segons ha explicat Noguera, l’equip parteix amb moral de victòria «perquè el nostre objectiu no és un altre que guanyar». El màxim responsable de l’equip espanyol no competeix en aquesta ocasió, encara que en el seu palmarés atresora tres copes del món i un premi internacional.

El president de la Diputació ha desitjat molta sort a la Selecció Espanyola i ha explicat que «les institucions han de col·laborar a donar la màxima visibilitat possible a professionals com els que hui ens visiten, que porten molts anys esforçant-se per a fer molt bé el seu treball i aconseguir grans assoliments per a Espanya».

Els integrants de la Selecció Espanyola s’han compromés a tornar a la Diputació en cas d’obtindre assoliments importants en el campionat i han plantejat, fins i tot, la possibilitat de fer alguna demostració amb el mateix president.

En el Campionat Mundial de Perruqueria es valora la perfecció tècnica del treball que estableix l’organització i que totes les seleccions han de dur a terme, resultant guanyadora aquella que en opinió del jurat el faça millor.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar