José Martí assenyala que l’èxit mundial de Porcelanosa representa un orgull per a la província de Castelló

  • El president de la Diputació visita la Mostra Global que organitza el grup a Vila-real, on destaca la capacitat d’aquestes empreses per a convertir-se en referència internacional en ceràmica, cuines i banys en només cinquanta anys

 

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha destacat la capacitat d’emprendre i innovar del Porcelanosa Grup, les empreses del qual “en només 50 anys s’han convertit en una multinacional de referència mundial” en paviments, revestiments i altres productes auxiliars com a cuines, banys, mobiliari i il·luminació. Així ho ha expressat al final de la visita que ha realitzat a l’edició número 29 de la Mostra Internacional d’Arquitectura Global & Disseny Interior que se celebra a Vila-real, on ha sigut rebut per la consellera delegada, María José Soriano. Durant el recorregut també ha estat acompanyat pel diputat de Promoció Ceràmica, Ximo Huguet, i la tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Vila-real, Silvia Gómez.

Martí ha felicitat a Porcelanosa “pels seus primers 50 anys d’existència” i per la seua “excel·lent trajectòria empresarial i presència a tot el món”, amb més de 970 establiments i una xarxa de distribució que arriba a capitals tan emblemàtiques com Nova York, Londres, París o Milà.

El president ha posat en valor la capacitat de lideratge del Grup en camps com la innovació i el disseny “i l’encert que sempre ha mostrat a l’hora de prendre decisions i obrir nous camins”. Entre aquests encerts es troba l’aposta per la construcció de noves peces i de major grandària que les fabricades anteriorment.

També ha afegit que “en l’àmbit empresarial diversificar resulta molt important” i que “per a aquesta província és un orgull que un grup empresarial nascut a Vila-real haja pogut aconseguir l’excel·lència i un prestigi internacionalment reconegut”.

Benefici per a hotels i restaurants

Martí ha destacat que la Mostra Internacional que Porcelanosa està celebrant aquesta setmana en les seues instal·lacions de Vila-real, “està resultant un gran èxit de públic perquè el nombre de clients és molt elevat”. Un èxit que redunda en benefici per als hotels, restaurants i establiments d’oci de Castelló i Vila-real en època hivernal de temporada baixa.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar