Jornades Gastronòmiques del Llagostí de les Cases d’Alcanar: del 28 de maig al 22 de juny

Enguany es tornen a reprendre les Jornades Gastronòmiques del Llagostí, impulsades pel Col·lectiu Gastronòmic d’Alcanar i les Cases, que se celebren del 28 de maig al 22 de juny. En aquesta edició i després de la parada obligada de l’any passat, catorze restaurants de les Cases d’Alcanar s’uneixen amb molta il·lusió per a presentar-nos uns menús amb el llagostí com a protagonista indiscutible.
>> Consulteu els menús de les Jornades del Llagostí 2021.
 
Jordi Monfort, regidor de Turisme, explica que “aquestes jornades tenen la finalitat de posar en valor el nostre llagostí, un producte de la costa ebrenca que és de referència pel seu gust i textura i, a la vegada, reforçar la marca del municipi com a destinació turística gastronòmica. Esperem que, com és habitual, les jornades siguen un èxit”.
 
“Aquestes jornades i  totes les accions conjuntes que s’han desenvolupat són un bon exemple dels fruits que la col•laboració entre l’Ajuntament i el Col·lectiu pot donar quan es treballa amb motivació i amb un objectiu compartit”, comenta Maribel Fibla, portaveu del Col·lectiu Gastronòmic d’Alcanar i les Cases.
 
Valorat i reconegut arreu, el llagostí se servirà a les taules dels nostres restaurants amb una cuina de proximitat i casolana, i alhora innovadora, que va des del ranxo de barca o els arrossos més tradicionals fins a les receptes més innovadores, enginy dels membres del Col•lectiu Gastronòmic.
 
El preu del menú oscil·la entre els 30 i 66 euros i els plats inclouen entrants com ara crema de llagostins amb crumble de sardina, croquetes meloses de llagostí o llagostins de cítrics confinats  amb base de Parmentier; mentre que el plat principal també té el crustaci com a protagonista, bé siga amb arròs o suquet. Els menús de les jornades es completa amb postres casolanes i vins de la denominació d’origen (DO) Terra Alta.

Els restaurants que participen en aquesta edició són: El Racó del Port,  Can Manel, Casa Lupe, Casa Ramon, El Faro, El Nàutic, La Mar, La Marinada, Les Palmeres, Lo Pouet, els Jardins del Tancat, Casa Esquerra, Citrus i Magda Espai Gastronòmic. 

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar