Joan Ronchera (PSPV) reivindica la necessitat d’una política d’habitatge àmplia per a revitalitzar el centre històric d’Alcalà de Xivert

El PSPV d’Alcalà de Xivert i Alcossebre planteja la necessitat de crear un banc d’habitatges ampli a la localitat

Ronchera destaca que l’objectiu és que aquest projecte siga transversal i vaja més enllà de la temporada turística

El portaveu socialista d’Alcalà de Xivert i Alcossebre, Joan Ronchera, ha proposat la creació d’un banc d’habitatges ampli a la localitat del Baix Maestrat que “resolga els problemes d’accés que paralitza els projectes de vida de moltes famílies i siga un impuls per a la creació de noves oportunitats en el municipi”. En aquest sentit, Ronchera ha lamentat la “deixadesa” de l’equip de govern del PP al respecte i afirma que cal aplicar mesures per “evitar que el nucli antic d’Alcalà s’establisca en la decadència absoluta”. D’altra banda, el portaveu del PSPV ha ressaltat que “volem aconseguir que aquesta siga una proposta a llarg termini fora de la temporada d’estiu, que beneficie a les persones que ho necessiten, però, també als joves”.

Així doncs, la iniciativa dels socialistes d’Alcalà i Alcossebre se centra en el treball conjunt entre administracions. “Tant el Govern d’Espanya com el de la Generalitat han impulsat polítiques per a garantir el dret a l’habitatge com ara la regulació de preus del lloguer o la creació de parcs públics d’habitatge i des de l’administració local hem de sumar esforços”, ha assegurat Ronchera.

La proposta del PSPV d’Alcalà de Xivert i Alcossebre es basa en la creació de tres línies d’ajudes: ajudes integrals per a la rehabilitació d’habitatges, ajudes per a l’impuls de l’eficiència energètica residencial i ajudes complementàries per al lloguer. “Propostes que han sigut rebutjades pel Partit Popular en nombroses ocasions”. Amb aquesta proposta es dona impuls i s’amplia la que ja va fer Compromís, qui ha acceptat les diferents propostes socialistes.

Finalment, el regidor d’Alcalà ha destacat “el compromís ferm dels i les socialistes amb aquells que més ho necessiten en un tema tan sensible com aquest”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar