Joan Ronchera (PSPV): “La Diputació promourà amb una subvenció de rècord la millora de la xarxa de sanejament d’Alcalà i Alcossebre”

L’ens provincial invertirà 325.100 euros a través del pla ‘Castelló Avança’ en la millora de la recol·lecció d’aigües pluvials i residuals i en el condicionament del camí Manyetes de Capicorb

El portaveu del PSPV-PSOE a l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert i Alcossebre, Joan Ronchera, ha explicat que la Diputació de Castelló, liderada pel socialista José Martí, ha aprovat destinar “una de les majors subvencions mai concedides al nostre poble a través del pla ‘Castelló Avança’”. Amb ella, ha detallat, es materialitzaran dues obres molt reivindicades per valor de 325.100 euros. “Per un costat s’escometrà la renovació de la xarxa de sanejament d’Alcalà i Alcossebre i per l’altra es condicionarà tot el camí Manyetes de Capicorb”.

Ronchera ha remarcat que “serà la Diputació la que done un important impuls al desplegament del Pla Director de Sanejament, tan important per a identificar les deficiències del clavegueram local”. Tot i que es va aprovar a inicis de la legislatura anterior a proposta del Partit Socialista, el portaveu lamenta “que fins a dia d’avui no s’haja fet cap pas ni dedicat ni un cèntim d’euro per a materialitzar-lo per part de l’executiu local de Francisco Juan”. Joan Ronchera ha aplaudit que siga la Diputació la que prenga la davantera i dedique 233.100 euros per a complir la primera fase del projecte. El regidor socialista ha ressaltat que la situació de la xarxa de sanejament “és alarmant” i que necessita renovar-se “amb urgència”.

El segon dels treballs per quantia econòmica és el condicionament del camí Manyetes de Capicorb, per al qual es destinaran 92.000 euros. El plantejament és asfaltar el vial per a oferir una conducció més còmoda i segura en eliminar tots els clots existents sobre el ferm.

NOU MODEL DE DIPUTACIÓ
El portaveu socialista ha lloat “el canvi de rumb” de la Diputació de Castelló “perquè ara, amb els socialistes al capdavant, sí que pensa en els pobles i dedica més recursos que mai perquè puguen millorar els seus serveis i les seues infraestructures. Enrere han quedat els comportaments sectaris en els que molts pocs municipis es beneficiaven de les inversions i en les que, paradoxalment, tots eren del PP”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar