Joan Ronchera (PSPV): “Cada dia estem més a prop de comptar amb una educació infantil gratuïta a Alcalà i Alcossebre gràcies al govern de Ximo Puig”

El portaveu del grup municipal socialista posa en valor la pròxima obertura, per part de la Generalitat, d’una aula de dos anys al CEIP Lo Campanar, que se suma a l’estrenada fa un any a Alcossebre

Alcalà de Xivert i Alcossebre, 10-05-2022

“L’educació de dos a tres anys està cada dia més a prop de ser totalment gratuïta a Alcalà de Xivert i Alcossebre gràcies a les polítiques d’universalització de l’ensenyament promogudes pel govern de Ximo Puig”. El portaveu del grup municipal socialista, Joan Ronchera, ha aplaudit que “la Generalitat amplie aquest mes de setembre la xarxa pública d’escoletes amb l’obertura d’una aula gratuïta de dos anys al CEIP Lo Campanar del nostre poble, que se sumarà a l’espai infantil estrenat fa un any a l’Escoleta d’Alcossebre”.

“Des del col·lectiu socialista d’Alcalà i Alcossebre ens alegrem que la Generalitat prioritze l’educació pública per damunt de tot perquè és l’única que garanteix l’equitat i la cohesió social”, ha manifestat Ronchera. “Gràcies al PSPV, el País Valencià serà capdavantera en la universalització de l’accés a l’educació infantil de zero a tres anys, un dret dels infants que fins ara no es respectava”.

La presència d’aquestes aules públiques d’educació infantil suposarà, en opinió de Ronchera, “un important alleujament per a les butxaques de les famílies d’Alcalà i Alcossebre, que s’estalviaran de mitja al voltant 4.000 euros anuals”. El dirigent socialista afirma que “amb el PSPV es garantirà que tothom puga accedir a l’educació en etapes no obligatòries independent de la situació socioeconòmica familiar”.

EL BO D’AJUDA, EN MARXA

Mentre s’enllesteix la xarxa pública d’escoletes valencianes, aquells que no aconseguisquen plaça poden optar a la convocatòria d’ajudes de la Generalitat per a costejar parcial o completament les despeses en guarderies o escoles privades. El portaveu ha informat que des d’aquest mes ja es pot sol·licitar el bo per les vies habituals.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar