I Trobada Escoles de Música Baix Maestrat

 

El passat dissabte dia 9 de juliol, la població de Cervera del Maestre, va acollir la I TROBADA D’ESCOLES DE MUSCA DEL BAIX MAESTRAT.

Un total de 264 alumnes de les 15 escoles de música de les poblacions de la comarca van gaudir d’una intensa jornada musical.

De matí, després de la recollida de samarretes i esmorzar, van començar el treball de les obres per seccions i repartits per diferents locals del municipi. Una vegada finalitzats els assajos parcials, van tindre temps d’esbarjo, combinant activitats lúdiques i esportives i un dinar de germanor.

Per la vesprada, va tenir lloc l’assaig general, un bon berenar per agafar forces i la preparació per al concert.

A les 20:30h començà el concert, amb un previ reconeixement per part de les autoritats locals i de la Federació de Societats Musicals a l’esforç i l’èxit d’aquesta iniciativa.

Volem agrair a la junta directiva i a la presidenta de la Societat Musical de Cervera del Maestre per organitzar i acollir aquesta I trobada, així com al professorat, format per la totalitat dels directors de les agrupacions musicals i les escoles de música de la nostra comarca.

Des de la Societat Musical ‘La Alianza’ també volem donar les gràcies a tots els nostres alumnes i a les seues famílies per la implicació demostrada.

Una jornada de treball, germanor i música.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar