Herbeset i La Pobleta tindran fibra òptica

Els treballs han començat amb la instal·lació del cablejat, caixes  de distribució i armaris de connexió

L’empresa Redi realitza aquestes tasques en ambdues poblacions  on no van arribar les anteriors entitats

Herbeset i La Pobleta comptaran amb una xarxa de fibra òptica que millorarà el servei d’internet en aquestes poblacions. Així, l’empresa  Redi ha iniciat els treballs d’instal·lació del cablejat, les caixes de distribució i els armaris  de connexió perquè en les pròximes setmanes es puga contractar el servei. D’aquesta  manera, “les veïnes i veïns d’Herbeset i La Pobleta podran disfrutar d’un servei  d’internet de qualitat al més prompte possible” ha explicat la regidora de Tecnologies  de la Informació i la Comunicació (TIC), Judit García.

A més, ha destacat que “la millora i ampliació de la fibra òptica a Morella és molt  important perquè internet i la telefonia mòbil ocupen una bona part de la vida  quotidiana de la gent i una eina de comunicació imprescindible per a particulars i  empreses”. És per això que, ha comentat que “quan van instal·lar-la a la resta de la  comarca, no ho havien fet en estos dos nuclis de població, als quals s’ha oferit a  instal·lar-la l’empresa Redi que ja ha iniciat els treballs” i ha afegit que “amb la fibra a  Herbeset i La Pobleta es completa aquest servei en totes les poblacions del terme”.

Cal recordar que la fibra òptica es va posar en marxa a la ciutat de Morella al mes d’abril  de l’any 2017. Des d’aquest moment, particulars i empreses van poder contractar aquest  servei, el qual, a més es va ampliar a les poblacions del terme, al barri de l’Hostal Nou i  el polígon industrial.

A més, cal explicar que la instal·lació de la fibra òptica discorre per on ja existeix cablejat  d’altres serveis per a minimitzar el possible impacte visual. Així, després d’esta primera fase, es farà la instal·lació general i, posteriorment i en el moment de contractar el servei  amb els nous operadors, es fa la instal·lació individual.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar