Francisco Juan serà el candidat del Partit Popular per a revalidar l’Alcaldia d’Alcalà-Alcossebre

Francisco Juan Mars serà el candidat del Partit Popular d’Alcalà-Alcossebre en les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. Juan aconseguia el suport unànime de l’assemblea de militants del Partit Popular per a “continuar treballant amb la mateixa força i capacitat de gestió i que Alcalà-Alcossebre continue millorant, ampliant infraestructures i estant al costat de la ciutadania”. Juan ha recordat que “la legislatura 2019-2023 ha sigut molt complicada: la pandèmia i totes les seues conseqüències, els temporals i la guerra d’Ucraïna, amb tota la pujada de preus que ha comportat, i malgrat tot això, el balanç d’aquests quatre anys és molt positiu a nivell municipal ja que hem convertit en realitat molts dels compromisos que adquirim en 2019”.

Com a principals actuacions que s’han convertit en realitat, en aquests quatre anys, destaquen:

La redacció del Pla Reviu per a saber, de la mà d’especialistes, quines mesures prendre per a revitalitzar Alcalà, a nivell turístic, econòmic i social i la posada en marxa d’una de les accions que recomanava aquest Pla: la recuperació de la Casa del Metge i la millora de la plaça de Ricardo Cardona.

La construcció del gran parc del carrer Ferrocarril d’Alcalà, una altra de les accions incloses en el Pla Reviu, que ha convertit una zona degradada en un espai que aprofiten veïns i veïnes de totes les edats.

S’ha continuat millorant el nucli urbà d’Alcalà, amb l’asfaltat del passeig Herois del Marroc i tota la regeneració urbana de la plaça de l’Estació.

S’ha construït i dotat d’activitat el nou edifici municipal Espai d’Oci d’Alcossebre.

S’ha fet aposta molt important per la joventut, amb la construcció i posada en marxa del Casal Jove, amb programació pròpia i la redacció del Pla Jove Local.

S’ha apostat per millorar les infraestructures esportives, amb la remodelació del camp de futbol i del Pavelló Poliesportiu.

S’ha continuat actuant en la millora d’infraestructures, com la renovació de la xarxa de sanejament o les actuacions en accessibilitat, amb eliminació de barreres arquitectòniques.

El Pla de Sostenibilitat Turística en Destins ha permés al municipi optar a fons europeus, en concret 3 milions d’euros, a través d’un projecte molt potent presentat des de l’Ajuntament i que ja s’està invertint en actuacions que suposaran un abans i un després en el nostre municipi com la millora del centre d’Alcossebre o una nova zona lúdica, en terrenys municipals situats en l’entrada del parc natural de la Serra d’Irta a Alcossebre.

Juan ha destacat que “a totes aquestes actuacions, constatables a simple vista, se sumen altres com les ajudes a col·lectius vulnerables, activitats extraescolars, accions de suport als comerços locals, ajudes per a la rehabilitació de façanes i cobertes, preus públics adaptats perquè els nostres veïns i veïnes puguen acudir als gimnasos municipals, etc”. La gestió econòmica, un dels puntals de la gestió dels equips de Francisco Juan, ha permés que “continuem comptant amb romanents per a ampliar les nostres inversions, sempre aprovant els nostres pressupostos amb puntualitat i rigor, sense deixar cap factura en el calaix i pagant a tots els proveïdors”.

Juan ha finalitzat assegurant que “el nostre Ajuntament ha de continuar sent correctament gestionat, que es treballe per a sumar inversions de la resta d’administracions i es defensen els interessos d’Alcalà-Alcossebre davant qui faça falta. Per això, estic segur que el projecte del Partit Popular és, ara més que mai, el que necessita Alcalà-Alcossebre”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar