Finalitzen les Obres a la coberta del pavelló de Alcanar per a eliminar les goteres

L’Ajuntament d’Alcanar ha finalitzat les obres d’impermeabilització de la coberta del pavelló municipal, que han tingut un pressupost de 48.292,76 euros i una subvenció de 45.878,12 euros de la Diputació de Tarragona, en el marc de la unitat d’actuacions integrals al territori per al restabliment dels béns i serveis municipals afectats per fenòmens meteorològics excepcionals de l’any 2019.

Les obres s’han adjudicat a l’empresa Juan Francisco Arqués Pellicer, de Sant Jaume d’Enveja, a través d’un contracte menor. L’actuació ha consistit en la impermeabilització total de la coberta amb revestiment tèrmic de suro natural projectat, com a material específic per a la correcció tèrmica i la impermeabilització de cobertes, xapes i façanes que, a més, redueix l’eco i la reverberació, amorteix el soroll per impacte i absorbeix el soroll aeri.

El pavelló poliesportiu municipal d’Alcanar és un centre esportiu i cultural que acull una dinàmica alta d’activitats de tota mena i que actua com a punt de trobada per a moltes entitats del municipi que fan ús d’alguna part de les seues instal•lacions.

Després dels forts aiguats de l’octubre de 2018 van aparèixer goteres a diversos punts del pavelló: damunt del paviment de parquet de la pista, a les grades, al passadís d’accés i al sostre de les cambres higièniques, les quals van provocar danys en algunes zones puntuals del paviment i del sostre.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar