Falomir i Soriano exerceixen el seu dret al vot cridant a la mobilització per a ser “l’antídot contra els extremismes que van afonar Europa fa 80 anys”

El secretari general del PSPV de Castelló, Samuel Falomir, i la candidata per la província, Gema Soriano, han exercit ja el seu dret al vot en les eleccions al Parlament Europeu. Falomir ha depositat la seua papereta al col·legi La Salle de l’Alcora, mentre que Soriano ha fet el mateix a l’escola dels Carmelites de Castelló de la Plana.

Samuel Falomir ha cridat a la mobilització dels i les demòcrates “per a ser l’antídot contra els extremismes que van afonar Europa fa 80 anys i que hui semblen haver oblidat la nostra pròpia història”. “Aquest diumenge ens juguem una Europa social, més verda i sostenible, que mire al futur i que aposte per la pau i només ho podem garantir amb el teu vot”.

Per a animar a la participació, Gema Soriano, per la seua part, ha recordat la influència d’Europa en “el nostre dia a dia” amb una dada: “el 70% de les lleis que s’aproven al Congrés i que afecten els nostres ajuntaments provenen de Brussel·les, per aquesta simple raó hem d’eixir a votar aquest diumenge amb un somriure i amb la il·lusió que el futur serà millor que el present”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar