Èxit de participació i públic en el Campionat d’Escoles de Ciclisme de la Comunitat Valenciana celebrat a Sant Jordi

  • Iván Sánchez Cifre “Ha sigut un cap de setmana perfecte tant en l’esportiu com en el turístic per a les empreses del poble”
  • La Unió Ciclista Benicarló ha organitzat aquesta competició amb uns 450 participants i ha atret a més de 1.500 visitants

 

El Campionat Autonòmic d’Escoles de Ciclisme de la Comunitat Valenciana celebrat aquest cap de setmana a Sant Jordi ha sigut un èxit tant de participació com de públic i visitants. Els més de 400 xiquets de menys de 14 anys que han gaudit de la competició i les activitats organitzades en les instal·lacions del Pitch and Putt de la Urbanització Panoràmica Golf han estat acompanyats per més de 1.500 acompanyants i espectadors que han arribat de fora per a gaudir d’aquest esdeveniment.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha assegurat que “ha sigut un cap de setmana perfecte per al poble tant pel que fa a l’esportiu, com al turístic i econòmic per als comerços i les empreses dedicades a l’hostaleria al poble”.

Cal recordar que es tractava d’un esdeveniment important tant en el nombre de participants com per ser un campionat autonòmic. “Des de l’equip de Govern de Sant Jordi hem apostat per col·laborar amb l’organització mitjançant un conveni pel qual aportem 4.000 euros per a poder fer possible l’organització d’un campionat de categoria autonòmica”, ha recordat l’alcalde.

La Unió Ciclista de Benicarló ha sigut l’encarregada d’organitzar aquest campionat autonòmic, que va comptar amb una prova de *gymkama i després una carrera en línia de les millors promeses de la Comunitat Valenciana, en diferents edats i categories. I és que l’Ajuntament de Sant Jordi ha volgut aprofitar aquest Campionat Autonòmic d’Escoles Ciclistes de la Comunitat Valenciana i I Trofeu Pitch and Putt – Ikon per a organitzar una divertida i variada agenda d’activitats des del divendres fins que finalitzaren les carreres el diumenge.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar