Èxit de l’Assemblea del PSPV de Vinaròs en l’elecció dels delegats al Congrés del partit

El passat divendres 8 de març, l’Agrupació Local del Partit Socialista del País Valencià (PSPV) a Vinaròs va celebrar una assemblea extraordinària amb l’objectiu d’escollir els delegats i delegades que representaran l’agrupació en el proper Congrés Extraordinari del PSPV.

La llista presentada per l’executiva local del PSPV va rebre un suport aclaparador, amb 93% dels afiliats presents votant favorablement a favor d’aquesta proposta. Aquest resultat reflecteix la confiança dins de l’agrupació, així com el reconeixement del treball realitzat per l’executiva i el grup municipal.

Els delegats triats per representar l’Agrupació Local del PSPV de Vinaròs en el Congrés del partit són Marc Albella Esteller i Pau Romeu. Amb una trajectòria compromesa amb els valors i objectius del PSPV, Marc i Pau han demostrat el seu compromís amb l’agrupació local i estan plenament preparats per assumir aquesta important responsabilitat en el Congrés.

En una mostra de gratitud i reconeixement envers la militància de Vinaròs, Marc Albella i Pau Romeu van expressar el seu sincer agraïment per la confiança dipositada en ells. Amb determinació, s’han compromès a representar de la millor manera possible l’agrupació més rellevant del Baix Maestrat en el proper Congrés del PSPV.

Al final de l’assemblea, el secretari d’organització, Luís Sánchez Rosana, va destacar la importància de la participació activa de tots els i les militants de l’agrupació. Va expressar el seu agraïment per la dedicació i el suport constants que són fonamentals per al bon funcionament del PSPV de Vinaròs.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar