Els diputats Pau Ferrando i Ximo Huguet visiten la planta pilot hipocarbònica de l’ITC acompanyats pel conseller d’Economia Sostenible

Castelló30.05.2022. El diputat de Promoció Econòmica, Pau Ferrando, y el diputat de Promoció Ceràmica, Ximo Huguet, han acompanyat aquest matí al conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball Rafa Climent, a la seua visita a les noves instal·lacions de l’Institut Tecnològic de la Ceràmica (ITC) a Almassora.

En ella, el president de l’AICE, Joaquín Font de Mora, i el director de l’AICE, Gustavo Mallol, han presentat la planta pilot hipocarbònica, que marca el full de ruta cap a la transició energètica de la indústria ceràmica.

Pau Ferrando ha destacat “la perspectiva d’eficiència energètica que ha adaptat l’ITC, amb un disseny sostenible que aposta per la doble transició energètica i digital”. Per part seua, Ximo Huguet ha posat en valor el suport econòmic de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) a “un dels motors econòmics de la província com és el ceràmic”, subratllant que amb aquesta iniciativa “s’obrin noves opcions perquè el sector avance en la utilització energies netes en els seus processos de fabricació”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar

Rossell celebra la festa de Sant Marc

Este passat cap de setmana s’ha celebrat a Rossell la festa de Sant Marc L’Associació de Caçadors Sant Marc de Rossell va celebrar este passat