El secretari Francesc Colomer inaugura l’Oficina d’Informació Turística

El nou espai compta amb un informador per atendre els visitants interessats en conèixer tots els atractius culturals i patrimonials que ofereix el municipi

Aquest matí el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, acompanyat per l’alcaldessa, Ernestina Borràs, ha fet la inauguració oficial de l’Oficina d’Informació Turística de Càlig. El nou espai s’ha ubicat al centre de la localitat, davant de la Torre, un dels principals monuments del municipi s’ha adequat per tal d’oferir una bona experiència turística als visitants.

Durant l’acte l’alcaldessa Borràs agraïa la visita de Colomer i destacava que la nova Oficina és el resultat de molts mesos de treball per part de tot el Govern Municipal. Segons insistia “aquest punt permetrà informar als visitants de tots els atractius patrimonials, culturals i gastronòmics de Càlig, a més de ser una bona oportunitat per donar a conèixer l’oferta comercial”.

Per la seua banda, Colomer assenyalava que és important que municipis com Càlig disposen d’una Oficina d’Informació Turística perquè, en la majoria dels casos, és el primer contacte que tenen amb la localitat els visitants. En aquest sentit, comentava que “és fonamental oferir una atenció propera i sobretot hospitalària perquè els turistes que arriben a Càlig se senten com a casa.”

D’altra banda, Colomer destacava que el turisme es completament compatible amb l’activitat agrícola, que fins i tot pot explotar-se com un atractiu més de cara al visitant, que ajude a posicionar Càlig. 

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar