El PSPV-PSOE demana al Consell del PP que complisca la llei estatal i garantisca l’accés a l’habitatge i limite els preus del lloguer “que ofeguen als joves”

La vicesecretària general provincial, María Jiménez, assenyala que “el gran repte d’aquesta legislatura ha de ser el d’avançar en garantir l’accés a un habitatge digne i fer complir la Constitució”

El PSPV-PSOE de Castelló exigeix al Consell que limite els preus del lloguer i assenyala que “és una necessitat, han de complir la llei estatal i garantir l’accés a l’habitatge”. Així s’ha manifestat la vicesecretària general de la formació, Maria Jiménez, qui ha anunciat que el Grup Socialista a les Corts ha registrat una iniciativa perquè “es complisca la normativa i es done resposta als milers de ciutadans, especialment joves, que tenen dificultat per a accedir a un habitatge digne”. “No és raonable que un jove que vulga emancipar-se no puga perquè no s’ho puga permetre tot i estar treballant”, afirma Jiménez.

En aquest sentit, la diputada provincial assenyala que “el gran repte d’aquesta legislatura ha de ser el d’avançar en garantir l’accés a un habitatge digne i fer complir la Constitució”. Ha insistit que “en un moment de dificultat, el Consell no es pot quedar de braços plegats veient com els preus del lloguer continuen pujant”. “Demanem a la Generalitat que la limitació de preus siga efectiva en el menor temps possible, tant al parc públic d’habitatge com en el privat”.

Així mateix, Jiménez recorda a Mazón que “no pot tirar per terra tot allò aconseguit en els últims anys, ja que a la Comunitat Valenciana vam ser pioners a establir la limitació del lloguer de manera voluntària a través d’incentius als propietaris”. “Mazón ha d’actuar, complir la normativa estatal i posar-se a treballar perquè la ciutadania valenciana puga optar a un habitatge digne”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar