El PSPV PSOE de Ports Maestrat ha ultimat la campanya de les eleccions europees a la comarca

El PSPV PSOE de Ports Maestrat ha ultimad els actes i detalls de la campanya per a les eleccions europees del 9 de juny en una reunió conjunta de la Comissió Permanent i la Comissió Executiva que presideix Ana Besalduch i que té com a lema de campanya “Més Europa+PSOE”. 

En el transcurs de la reunió es va posar de manifest que el punt culminant per al PSPV-PSOE en la nostra Comunitat serà aquest dijous 23 amb el gran acte d’inici de campanya electoral que reunirà en la capital valenciana al president del Govern i Secretari General del PSOE, Pedro Sánchez, a la Vicepresidenta i cap de llista en aquestes eleccions Teresa Ribera, a l’ex president del Govern, José Luís Rodríguez Zapatero i a la Ministra de Ciència i Innovació i Secretària General del PSPV, Diana Morant.

El secretari d’organització de Ports Maestrat, Edu Barberá, va posar l’accent en la reunió sobre “el caràcter progressista del PSOE que des de sempre ha apostat per Europa i precisament, grans avanços aconseguits en aquest marc, han vingut gràcies a les polítiques progressistes que durant els passats anys s’han pogut implementar en aquest espai polític, social i econòmic que és la Unió Europea”.

Barberà va animar als militants i simpatitzants a participar en el gran acte de València destacant la rellevància que Sánchez ha donat a la nostra Comunitat triant València per a obrir la campanya.

 La secretària general Ana Besalduch va remarcar la importància que tenen aquestes eleccions europees, en les quals els espanyols elegirem a 59 diputats, atés que cada vegada es decideixen més coses des de Brussel·les, entre elles la política agrícola de la Unió que afecta de manera molt important a les nostres comarques.

En aquest aspecte va recordar la importància d’aconseguir una victòria per a remoure a l’actual govern conservador que manté com a Comissari d’Agricultura a un ultraconservador polonés que comparteix grup amb els eurodiputats de Vox i que no s’ha caracteritzat per afavorir l’agricultura mediterrània estant “desaparegut” en els moments més durs que en aquesta cartera s’han viscut en l’executiu comunitari.

Una victòria del Partit Socialista, segons els responsables de Ports Maestrat, suposarà impulsar en el Govern d’Europa les polítiques de justícia social que 

han caracteritzat el mandat de Pedro Sánchez en tots els àmbits, tenint en compte que Espanya és el quart país més important de La Unió Europea tant per nombre d’habitants com pel PIB que aporta, que suposa una mica més del 8% del total. 

Actualment, el socialista espanyol Josep Borrell és l’alt representant de la Unió per a Afers exteriors i Política de Seguretat i vicepresident de la Comissió Europea. Borrell ha donat una gran projecció del nostre país a tot el món des d’aquest càrrec.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar