El PSPV-PSOE de Ports Maestrat ha denunciat avui que pacients de dermatologia i cardiologia del Departament de Salut de Vinaròs estan sent derivats a altres hospitals per la falta de facultatius

“PP i Vox no tenen cap solució als problemes reals de la Comunitat”

El PSPV de Ports Maestrat ha constituït aquesta setmana una Mesa de Sanitat que es preocuparà de les necessitats i mancances dels usuaris del departament de Salut de Vinaròs segons ha informat la Secretària Comarcal de l’àrea sanitària, Ernestina Borrás. A través d’aquesta taula sectorial Borrás ha denunciat que la Conselleria de Sanitat està derivant pacients de les especialitats de cardiologia i de dermatologia a altres hospitals. En lloc de moure´s el paicent quii ha d`anar a assistirlo es el metge, ha rematat Borrás.

Sobre aquesta situació la secretària general de Ports Maestrat, Ana Besalduch, que va assistir a la constitució de la Mesa de Sanitat, va lamentar que “hem rebut queixes de nombrosos pacients de la comarca que són enviats a altres Departaments davant la falta de professionals a Vinaròs, amb el que comporta de perjudicis personals i econòmics en haver de realitzar viatges de desenes de quilòmetres de manera innecessària”. Besalduch va indicar que “el tema és més greu després de dues visites realitzades pel Conseller Marciano Gómez a l’Hospital de Vinaròs i en les quals s’evidencia que no va vindre a solucionar els problemes que realment afecten els veïns d’aquestes comarques”. Besalduch creu que solo mig any després d’accedir al Govern de la Generalitat “s’evidencia que la dreta i ultradreta de PP i Vox no tenen cap solució ni alternativa per als problemes reals que té la Comunitat i l’única cosa que els preocupa són els seus interessos personals i de partit”.

La Secretària comarcal de sanitat, Ernestina Borrás va aprofitar la constitució de la Mesa per a denunciar que “en alguns centres de salut no hi ha dosi de vacunes per a COVID-19 i la grip en ple repunt de contagis i en plena campanya de vacunació, la qual cosa posa al descobert la improvisació i falta de previsió que el govern de Mazón està demostrant, alguna cosa que en qüestions com la salut no es pot tolerar”

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar