El PSPV-PSOE de la província de Castelló llança la campanya ‘online’ Balcons Feministes amb motiu del Dia Internacional de la Dona

L’executiva provincial advoca per un 8M més reivindicatiu que mai sense manifestacions

Castelló, 04-03-2021

El PSPV-PSOE de la província de Castelló ha llançat la campanya ‘online’ Balcons Feministes amb motiu de la reivindicació del Dia Internacional de la Dona que es celebra cada 8 de març. D’esta manera, l’executiva provincial anima a càrrecs, membres de l’executiva, militants i a la societat en el seu conjunt a decorar els balcons amb lemes, colors, fotografies o símbols feministes i pujar una foto a les xarxes socials amb el hastag #BalconsFeministes.

Cal assenyalar que esta iniciativa te lloc després que el PSPV-PSOE de la província de Castelló advocara per celebrar un Dia Internacional de la Dona més reivindicatiu que mai sense acudir a manifestacions i concentracions i evitant l’organització i assistència a actes que siguen de risc, des del punt de vista de la propagació de la pandèmia. El feminisme és part del principal senyal d’identitat del partit socialista per la qual cosa estarà present en este 8M i en la lluita contra qualsevol tipus de desigualtats, i ho farà amb responsabilitat i respectant totes les indicacions de les autoritats sanitàries.

Des de l’executiva assenyalen que les reivindicacions seguiran igual de fermes, més enguany en el qual la pandèmia ha acusat la discriminació cap a la dona, i que estes reivindicacions es faran d’una manera segura. Per un 8M, responsable, segur i més reivindicatiu que mai.

La secretària provincial d’Igualtat i Lluita contra la Violència de Gènere i alcaldessa d’Altura, Rocío Ibáñez, apunta que, com cada 8 de març, el partit socialista se suma a la reivindicació del Dia Internacional de les Dones i ho fa des de la responsabilitat, reiterant el seu ferm compromís amb la consolidació de la igualtat entre dones i homes, plena i efectiva, i essencial per a l’avanç de la nostra societat i la millora de la nostra democràcia.

Per part seua, la secretària executiva contra la Violència de Gènere de PSOE, diputada nacional i portaveu adjunta del grup parlamentari socialista, Susana Ros, assenyala que este 2021 “hem de continuar reivindicant una igualtat real i ho farem amb la màxima responsabilitat, sense anar a manifestacions, però estant més presents que mai. Perquè en esta lluita, no farem ni un pas enrere. Perquè com diu el lema d’enguany, les dones som imprescindibles i imparables”, ha conclòs Ros.

El PSPV-PSOE de la provincia de Castelló lanza la campaña ‘on line’ Balcones Feministas con motivo del Día Internacional de la Mujer

La ejecutiva provincial aboga por un 8M más reivindicativo que nunca sin manifestaciones

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar