El PSPV-PSOE de la Diputació lamenta que el PP boicotege l’ampliació del pressupost del Consorci de Bombers destinat a la compra de maquinària i vestuari

El portaveu Santi Pérez remarca el compromís del Partit Socialista amb la millora del servei d’emergències i critica que els populars s’hagen instal·lat en el discurs del ‘no’

Castelló, 25-05-2022
El grup socialista de la Diputació de Castelló ha lamentat que el Partit Popular s’haja negat a aprovar la proposta d’ampliació del pressupost del Consorci Provincial de Bombers i les millores en equipaments. El portaveu socialista, Santi Pérez, s’ha mostrat desconcertat per la posició dels populars que “s’enreden per a intentar explicar per què no han votat a favor de suplementar els comptes de l’ens amb més de 700.000 euros per a l’adquisició de nova maquinària i vestuari per als professionals d’emergències de la Diputació”. “Estem davant d’una actitud massa trista, perquè es posicionen en contra de millorar la protecció dels nostres bombers i d’ampliar el servei als municipis”.

Pérez ha preguntat als dirigents populars si veuen res dolent en comprar equips de protecció respiratòria o en adquirir nova maquinària “per a millorar les condicions de treball dels nostres treballadors”. “Per desgràcia”, diu, “ens estem acostumant a aquesta manera de procedir del PP, la del ‘no’ perquè ‘no’”.

PRESSUPOST RÈCORD
Des del Partit Socialista “venim treballant des de 2019 per a modernitzar el Consorci Provincial de Bombers, fent un esforç titànic any rere any per a ampliar el pressupost i adaptar l’organització a les noves tècniques de treball a l’optimització de recursos”. Amb l’ampliació dels acomptes aprovada en Ple els Bombers de la Diputació disposaran enguany de 22,5 milions d’euros per al seu funcionament, la xifra més alta des de la seua creació. “Amb José Martí a la Presidència hem obert en tres anys parcs, projectat de nous, adquirit vehicles, renovat el vestuari i arribat a un preacord per a la implantació de la carrera professional en el Consorci”.

“Ningú no ens pot dir que anem en contra dels serveis públics, els únics que ho fan són aquells que es neguen a acceptar les millores plantejades per altres partits només per interessos polítics”. Santi Pérez ha demanat al Partit Popular “altura de mires” i “que deixe de ser el partit del ‘no’ i de l’ambigüitat”.

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Llegeix més!

També et pot interessar