El PSPV-PSOE de Castelló obri el curs polític amb la renovació d’una executiva que guanya més pes polític per afrontar els reptes de futur

El secretari general, Samuel Falomir, ascendeix a Maria Jiménez i Merche Galí a vicesecretàries generals i els encarrega el full de ruta per a construir una alternativa sòlida i efectiva per al 2027

El PSPV-PSOE de la província de Castelló ha fet un pas ferm cap al futur polític amb la renovació, recolzada per la unanimitat del Comité Provincial, de l’Executiva Provincial. La nova direcció socialista inicia així una nova etapa per a construir un projecte sense esquerdes que il·lusione i que sàpiga aglutinar en el PSOE el vot progressista. El secretari general provincial, Samuel Falomir, ha destacat en el seu discurs davant la militància, reunida a Torreblanca, que “les eleccions del 2027 es guanyen des de hui” i ha instat tots els socialistes a sumar esforços, posar el cap i el cor en cada pas i comprometre’s plenament en la tasca de convéncer la ciutadania que som la millor opció política pel futur”. Això implica “estar presents en cada racó, trepitjant terreny i escoltant les preocupacions de la gent, així com demostrar, amb fets i accions, que el PSPV és garantia de major qualitat de vida i de respecte als drets i llibertats.

En aquesta renovació, Falomir ha reforçat dins l’organigrama socialista a les diputades provincials Maria Jiménez i Merche Galí, des d’ara vicesecretàries generals i coordinadores, cadascuna respectivament, de les àrees de coordinació política i estratègia. Aquests nomenaments reflecteixen l’aposta per la joventut i l’experiència “per a construir una alternativa sòlida i efectiva”.

En el marc del Comité Provincial també s’ha aprovat per unanimitat l’informe de gestió de l’Executiva, que va començar la seua faena en febrer de 2022. En la seua intervenció, Samuel Falomir ha lloat la incansable tasca de les agrupacions locals i de la militància “per lluitar per les nostres sigles de 144 anys i els valors socialistes de llibertat, igualtat i fraternitat en els tres processos electorals d’aquest 2023”. Un reconeixement que reforça el compromís de l’equip de Falomir amb les bases del partit i el seu esforç constant en pro de la província de Castelló.

Amb la vista posada en el nou context polític, el dirigent socialista ha subratllat la seua intenció de reforçar la coordinació amb les comarques i la societat civil, a més de reforçar la comunicació com a ferramenta fonamental per a transmetre les propostes del partit i escoltar les necessitats de la ciutadania. “Estem compromesos a treballar incansablement per a construir un futur millor i tornar l’esperança a aquells que han patit les conseqüències de polítiques radicals”.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Llegeix més!

També et pot interessar